HŰHA

A kánikula bikinire vetkőztette a dögös énekesnőt - Fotók!

Nemcsak nálunk van hőség, aminek hála, Rita Oráról lekerült a ruha nagy része, és közszemlére tette nem hétköznapi bájait.
címkék:
  • Szerző: The_M

Ha volt bármi értelme is a délszláv háborúnak, akkor az az, hogy a családjával Rita Ora Angliába menekült, ahol dögös popsztárrá cseperedhetett. Máskülönben soha nem ismerhettük volna meg, és nem is gyönyörködhetnénk benne. Ez utóbbi pedig nagy csapás lenne.

A Rihanna-hasonmásként is emlegetett énekesnő ugyanis a nagy elődjéhez hasonlóan, nem szereti nagyon rejtegetni, hogy a természet megáldotta mindenhol, ahol kell. Most például éppen Ibiza partjainál élvezi a kánikulát a nem túl sok textilt felemésztő bikinijében. Ami szemnek kellemes látvány, még monitoron keresztül is.

De Rita Ora bájait nem csak a rajongók és a szépséget tisztelő férfiak vették észre, hanem az egyik legszuperebb női fehérneműket gyártó olasz cég is. Így történt, hogy a Tezenis téli kollekciójának reklámarca Rita Ora lett. Az énekesnő meglehetősen forró hangulatot teremtett két héttel ezelőtt a Tezenis vadiúj kollekcióját felvonultató divatbemutatón.

Természetesen Rita Ora sem öltözött túl az eseményre, felülre épp csak egy melltartót húzott - a csarnokban jelenlévő férfiak nagy örömére.

címkék:
És ezeket olvastad már?