HŰHA

A kutyának sem kell Friderikusz milliárdos palotája

Évek óta próbálnak vevőt szerezni a Fenyő-villára, ám a mai napig nem sikerült túladni az ezer négyzetméteres házon.
  • Szerző: Buster

Budapest talán legizgalmasabb és egyben legextrémebb, az olasz paloták pompájával felújított villájára még csak érdeklődő sincsen évek óta. A házat a legendás médiacézár, Fenyő János építette, a kor legmodernebb eszközeit, találmányait felhasználva. Hiába azonban a hatalmas medence és az olasz márvány, úgy tűnik, átok ül a házon.

Friderikusz Sándor 1999-ben 500 milliót fizetett érte Fenyő János özvegyének, majd saját ízlésére formálta az 1050 négyzetméteres, tájvédelmi körzetben épült ingatlant. Félelmetes összeget fordított a felújításra, hiszen nemcsak a legjobb mestereket választotta a munkálatokhoz, de a felhasznált anyagokat is külföldről hozatta.

Nem csoda, hogy a legendás tévés 2,5 milliárdot kér az ingatlanért. Vevő azonban nem akadt rá tavaly sem, amikor számos ingatlan- portálon hirdették az Alkony utcai házat. A hirdetések azóta eltűntek, de a %RIPOST% megtudta, „pult alól”, szigorú szabályok mentén, továbbra is keresik az új tulajdonost, akit nem zavar az épület kalandos múltja. 

"Fridi háza továbbra is eladó, de már csak úgymond „pult alól”, vagyis célzottan kínálja az értékesítéssel megbízott cég egyetlen embere azoknak, akik rendelkeznek ekkora összeggel és éppen ilyen ingatlant vásárolnának.

Maradjunk annyiban, hogy nem adják egymás kezébe a kilincset a vevőjelöltek...

- nyilatkozta a %% napilap csütörtöki számának a házat jól ismerő ingatlanszakértő, aki sok izgalmas részletet is elárult.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?