HŰHA

A szomszédok előtt könnyített magán Hajós András

A zenész-mûsorvezető a saját erkélyén vizelte le a rozmaringokat, amit a vele szemben lakók végig is nézhettek.
  • Szerző: The_M

Kínos helyzetben találta magát Hajós András. A tévést ugyanis kizárta a lakásuk erkélyére a fia, mielőtt edzésre indult. Ezért a műsorvezető kénytelen volt a Facebookon segítséget kérni, hogy valaki menjen haza a családból, és engedje be.

Valamint a bejegyzésében a szomszédokat is előre figyelmeztette, hogy perceken belül kénytelen lesz a rozmaringra vizelni, mert már nem bírja tartani. Mindezt pedig kénytelenek lesznek végig is nézni a szemben lakók, hiszen nem tud hova elbújni.

A kommentekből aztán kiderült, hogy végül megmenekült Hajós, és nem ragadt örökre az erkélyen. Arról viszont nincs információ, hogy a szomszédok mit láthattak, miközben a kisdolgát végezte.

 

Elsősorban a velünk szemben lakóknak szeretném üzenni, hogy kb. 10 percen belül azért pisilek az erkélyünkön a rozmaringra, mert a fiam (nagyon kulturáltan) kiszólt, hogy "mentem edzésre", majd kizárt.

Posted by Hajós András Rajongói Oldala on Tuesday, February 2, 2016

Szép csendben pedig azt javasolnánk, hogy a telefont eredeti funkciójában használja, ha megint vészhelyzetbe kerül. Mert úgy egyszerűbb segítséget kérni, mint Facebookon...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?