HŰHA

A Tisza-tóra költözött Pokorny Lia

A színésznő Ljasuk Dimitry filmes felkérésének tett eleget, hogy megmutassa az embereknek, hogyan lehet aktívan, a városon kívül pihenni.
  • Szerző: ripost

Egy film kedvéért három napra a természetbe költözött Pokorny Lia, méghozzá a varázslatos Tisza-tó partjára. 

"Nagyon szeretem a természetet: túrázni a hegyekben éppúgy, mint vízen, vízparton lenni. Sok ember unatkozik, nem tudja, mivel töltse a szabadidejét.

Miközben vágynak arra, hogy távol legyenek mindentől és közben új impulzusok érjék.

Nem kellenek bonyolult és drága dolgok ahhoz, hogy az ember kitörjön a hétköznapokból és boldognak érezze magát. Ez a film az élet szeretetéről, a természet szépségéről és a Tisza-tó varázsáról szól. Jó volt átélni és benne szerepelni" - mondta el Pokorny Lia.

"Óriási megtiszteltetés számomra, hogy Pokorny Liával készíthettem egy filmet" - mondta Dimitry. "Ez az első és leghosszabb filmem (36 perc), amelyben igazi színésznő szerepel, de mégsem színészként, hanem civilként. Nagyon inspiráló volt Liával dolgozni és rengeteg szakmai tanácsot is kaptam tőle. Egy belevaló, természetszerető és élettel teli színésznőnek lehettem a házigazdája, aki minden színésznői allűrtől mentesen, önmaga volt a filmben"  tette hozzá. 

 

És ezeket olvastad már?