HŰHA

Áll a bál a Klapka testvéreknél, aggódnak az alkalmazottak!

A kedden bezárt Vámház körúti zálogház sorsa egyelőre kérdéses, a beosztottak rosszkedvûek és szótlanok.
  • Szerző: Ripost

Egy korszak ért véget: a Klapka György által alapított Vámház körúti üzlet bezárja kapuit. Hogy végleg vagy csak ideiglenesen, azt nem lehet tudni, mindenesetre az biztos: a Klapka testvérek úgy döntöttek, hogy leváltják az üzletember legfiatalabb lányát, Sandyt az ügyvezető igazgatói posztról. Helyére Klapka Németországban élő másik lánya, Nicole kerül.

Sandy az üzletember halála óta vezette a zálogházat, Klapka György halála előtt ugyanis ő volt az egyetlen, aki minden nap bejárt az édesapjával a boltba, hogy kitanulja az üzletetTalán éppen ezért élte meg arcon csapásként az örökösök döntése.

Az egyik hírportálnak Sandy annyit elárult, csalódott, amiért ez a döntés született. Szavaiból kiderül, komoly ellentét lehet közötte és nővére között. Úgy fogalmazott, hogy pont a német testvér miatt vált bizonytalanná a bolt sorsa. 

Tegnap egész délután pakoltak az üzletházban. Nicole is a boltban volt, de nyilatkozni nem akart munkatársainknak, egy alkalmazotton keresztül ügyvédjéhez irányított minket. 

Úgy tűnt, Nicole teljes átvilágítást folytatott az üzletben, ahol ki-be jártak a zálogház alkalmazottai. Kérdésünkre, miszerint tudják-e már, mi lesz a sorsunk, szűkszavúan válaszolt az egyikük. "Nem tudjuk, mire számíthatunk" - mondta rosszkedvűen egy férfi a %%-nak.

És ezeket olvastad már?