HŰHA

Az alvilág királyának rokona rabolta ki Kozso teaházát?

A Szomorú Szamurájnak ma már semmi köze a Zöld teknőshöz, az új tulajdonost, Hozsót viszont rendkívül nagy veszteség érte.
  • Szerző: Ripost

Alvilági szálak is felmerülhetnek Kozso egykori teaházának, a Zöld Teknős kirablásának ügyében. A teaházat nem is olyan régen Hozsó vette meg, a Kozmix énekese pedig nagy reményekkel kezdett bele a vállalkozásba. A teaházat csütörtökön nyitották ki újra, és minden jól működött egészen szombat éjszakáig.

Most újabb részletek derültek ki a titokzatos férfiról, aki elemelte a bevételt a kasszából. Állítólag már négy napja járt a tulajdonosok nyakára: gondosan felépített történettel altatta el az éberségüket, végül pedig akkor csapott le, amikor senki nem számított rá.

"Szerdán jött be hozzánk ez a Theo nevű férfi, azt állítva, övé a Dubaj Hotel, keddre szeretne egy exkluzív, zárt körű bulit rendezni. Megnyugtattuk, hogy megoldható" - mesélte el Hozso a Borsnak. 

Aztán nagy nevekkel dobálózott, hogy ő Portik fia, meg Vizoviczki a keresztapja. Aztán olyan nevekkel is, akiket ismerek az éjszakából.

Mesélt még az anyjáról, aki másfél éve lelépett másfél milliárddal, és én erről is hallottam korábban. Minden stimmelt."

A férfi ezután mindennap bement a teaházba, és azt állította, várja a férfit, aki majd a pénzt odaadva lefoglalózza a keddi bulit. Szombaton is így tett, szóval tartotta Hozsó üzlettársát, aki hajnali hat körül elbóbiskolt. 

"Nem kizárt, hogy tett az italába valamit. Ez idő alatt a táskájából elvitt egymilliót: a bevételt, munkabéreket, a számlákra félretett díjakat."

Hozsó másnap elment a Dubaj Hotelbe, ahol kiderült, a férfi a szálloda vendége volt, de már elment, és nem fizette ki a számlát, sőt, onnan is lopott egy telefont. 

A férfiről a rendőrségi feljelentés után kiderült, nem Portik Tamás rokona: D. Elek a rendes neve, és a belvárosban hasonló módszerekkel dolgozik.

Rosszul lett az üzlettárs

Hozsó a Lokálnak elárulta, a bedrogozott üzlettárs, Pásztor Ildi még mindig rosszul érzi magát. 
"Óriási szerencse, hogy nem történt komolyabb baja. Ha Ildi felébred, és rajtakapja a férfit a lopáson, ki tudja, mi történik. Nem gondoltam, hogy biztonsági őröket kell egy békés teaházba állítanom, de a gyanús embereket ezután jobban kiszűrjük" - ígérte Hozsó.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?