HŰHA

Forrnak az indulatok: egymásnak estek az Ázsia Expressz 2 játékosai

Már az Ázsia Expressz 2 forgatásakor is nyilvánvaló volt, hogy Gáspár Evelin és Horváth Gréta nem lesznek a legjobb barátnők. Evelin ugyanis egy nappal az után, hogy szövetségre léptek velük, a tegnapi epizódban már Zsoltinak panaszkodott: nem biztos, hogy ez volt a legjobb döntés... A forgatás óta eltelt pár hónapban a helyzet nem sokat változott, ennek bizonyítéka az is, hogy napok óta egymást osztják az interneten.

Óriási botrány kerekedett csütörtök reggelre az Ázsia Expressz 2 versenyzői között az interneten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Evelin ugyanis észrevette, hogy játékostársai, nem hívták meg őt és Zsoltit a közös műsornézésre. Az estét Horváth Gréta és kedvese, Meggyes Dávid szervezte, Janicsák Veca és Jancsó Ábel, illetve a Liu-testvérek részt is vettek a bulin, amiről közös fotót is megosztottak.

Evelin ezt nehezményezte, és egy pikírt kommentben megköszönte a nem-meghívást.

A hozzászólásból óriási balhé kerekedett: Evelin több rajongója is nekiesett Grétáék és Vecáék párosának, de Jancsó Ábel is összetűzésbe keveredett a lánnyal, aki papucsférjnek nevezte őt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Szept 11., 2019, időpont: 11:24 (PDT időzóna szerint)

Lapunk megkereste Gáspár Evelint, aki elmondta, ő hogyan látja az elszabadult indulatokat.

„Vannak emberek, akik nem értik a szarkasztikus humort. Tisztában voltam vele, hogy sem engem, sem Zsoltit nem látják szívesen a köreikben, ahogyan Zsuzsát és Kandit sem. A tervezett buliról már napokkal korábban értesültem, hiszen összefutottam az egyik meghívottal, aki rákérdezett, hogy ott leszünk–e. Amikor két nappal később láttam a posztot, amin ott bazsajgott a „válogatott elit társaság”, dobtam egy viccesnek szánt kommentet, amiben megköszöntem a meghívást. Nos, ezt vették véresen komolyan a nagy tudásúak és rendesen háborút hirdettek ellenem.

Csak azt felejtették el, hogy én egy cápa vagyok, akit a kishalaknak nem ajánlatos megharapdálni.

Vagy ha megteszik, akkor viseljék egyenes derékkal a reakciót. Arról nem is alkotnék véleményt, hogy egy harmincegynéhány éves felnőtt férfi milyen megfontolásból áll bele egy tizenöt éves gyereklányba, csak azért, mert kiáll mellettem és példaképnek tekint engem. Kikérem magamnak, hogy lekicsinylően beszél rólam, hiszen én tényleg úgy érzem, hogy jó példát mutatok a roma lányoknak – közölte Gáspár Evelin.

Hogy mit mondott még Evelin, valamint Grétáék reakcióját elolvashatod a napilap pénteki számában!

És ezeket olvastad már?