HŰHA

Bálint Antónia: rágalmaznak Hajdúék!

Reagált Toncsi a mai címlapra. Azt mondja, nála is összejövetel volt, nem ivott alkoholt és nem hívta Hajdúékat. Egyre szövevényesebb az ügy.
  • Szerző: Ripost

Bálint Antónia közösségi oldalán és a %%-nak is kifejtette véleményét a mai Blikk címlapról. A cikk azt állítja, Toncsi csütörtök este ittasan telefonálgatott Hajdúékhoz, amit a házaspárnál lévő vendégek is hallottak, mivel Sarka Kata kihangosította a beszélgetéseket. Az egykori szépségkirálynő most azt mondja, mindez nem igaz. "Ahogyan Hajdúéknál, úgy

nálam is épp baráti összejövetel volt,

és mindenki egybehangzóan tudja bizonyítani, hogy

sem alkoholt nem fogyasztottam, sem telefonhívást nem indítottam Hajdúék felé.

Van olyan barátnőm, aki nálunk is aludt aznap" - írj Antónia oldalán. Toncsi a %%-nak azt mondta, egyáltalán nem foglalkozik Hajdúékkal, még csak nem is gondol rájuk. Már azt is nevetségesnek tartotta, amikor a házaspár azzal vádolta meg, hogy jósnőhöz fordult, hogy rontást rakjon rájuk. Be is perelte a családot, ahogy most is be fogja őket. Azt mondja, a rendőrséghez fordul, egyrészt tanúk bizonyítják, hogy Hajdúék története nem igaz, másrészt a telefonhívások is lekövethetőek a nyomozók által.

Toncsi most a %%-on keresztül azt kéri: végre hagyják őt békén, szálljanak le róla! Azt, hogy a Hajdú házaspár vajon miért szállna rá, vagy miért vádolná meg alaptanul ilyesmivel, ő sem tudja. Szerinte Sarka Katát zavarja, hogy ő írt róla könyvében, de arra is kitért, hogy gyermeke édesapjának új párja, és Hajdú Péter felesége jóban vannak.

Antónia mindenesetre azt mondja, teljesen civil életet él, bankárként dolgozik. Hívásunkkor is egy tárgyalásra igyekezett, fel is tette a kérdést: mi lesz, ha tárgyalópartnere ma reggel esetleg már elolvasta valahol, hogy ő ittasan zaklatta Hajdúékat?

És ezeket olvastad már?