HŰHA

Baukó Éva trükkösen kitolt egy zsarolóval

Nem buta lány ez a Baukó Éva. Miután kitiltották a Facebookról, csinált magának másképpen reklámot. Megzsarolták? Azt is a maga hasznára fordította. Ügyes.

A zsarolásról ennyit lehet tudni:

"Azt hiszem betelt a pohár! Volt egy ember az életemben akit nagyon szerettem! Már 3 éve ismerjük egymást, ilyen se vele se nélküled kapcsolatban voltunk, amióta helyre jöttem, mindig könyörgött nekem, hogy segítsek mert nincs pénze. Jó szívvel segítettem, de 2 héttel ezelőtt rám írt egy lány, hogy ő a  barátnője – miközben én is vele voltam – és hogy az én pénzemből szállodáztak, meg élősködtek! Én is voltam neki meg a lány is! Éreztem mert eltűnögetett, és rengeteget hazudott!

Az utolsó csepp, hogy amikor már nem támogattam elkezdett zsarolni, először újsággal, hogy eladja a meztelen fotóimat.” –

írta Éva, aki állítólag 50 ezer forintig engedett is a zsarolásnak.

De aztán gondolt egy merészet és a pucér, de nem pornó fotókat elküldte a Blikknek.

Az eszem megáll, hogy milyen alakok vannak! – fakadt ki Éva.

   Nem hagyom magam, rajtam nem fog pénzt keresni. Ráadásul szó sincs semmiféle pornóképről,

 

rólam senki nem fog látni hardcoreanyagot, ilyen egyszerűen nem létezik. Erotikus, meztelen fotóim persze vannak, de hát melyik nő nem szereti, ha megörökítik a testét? Nincs szégyellnivalóm. Ezért döntöttem úgy, beelőzve azt a mocskos zsarolót, hogy én mutatom meg a képeimet! A fotók a blikk.hu oldalon láthatók., de azért nekünk is jutott néhány.

 

És ezeket olvastad már?