HŰHA

Berki Krisztián kitálalt a nyilvános szülésről, reagált a vádakra is

Az izomceleb a Mokka hétfő reggeli adásában beszélt a napokban született kislányáról, akinek a neve is kiderült. Emellett a támadásokra is reagált.
  • Szerző: ripost

Berki Krisztián a hétfői Mokkában beszélt a második gyermeke születésének körülményeiről, az apaság érzéséről és a vádakról, amik az elmúlt napokban érték őt és a feleségét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Krisztián szerint sem ő, sem Mazsi nem mentek túl a jó ízlés határain, amikor élőben közvetítették a kismama szülését a kórházba indulástól kezdve a vajúdáson át, egészen a császármetszésig. Szerinte azért sem tett semmi rosszat, mert csak ez az utolsó blokk, a szülés konkrét képkockái voltak fizetősek, 1490 forintért bárki megnézhette, hogyan hozza világra Mazsi a gyermeküket.

berki krisztián

Berki Krisztián sajátságos módon reagált a pletykákra

„A konkrét vajúdás ingyenesen látható az interneten. (...) Rengeteg magyar édesanya van, aki ezt szeretné átélni velünk. Nálunk kendőzetlenül, szerkesztetlenül és vágatlanul került fel ez az anyag, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A trollok kizárása végett jelképes összeget kértünk az utolsó videóblokkhoz, ma reggel kilenckor megyek majd megtudni, mennyit kerestünk. Volt olyan időszak, amikor egyszerre hetvenezer ember nézte az adást. Összesen több mint egymillió oldalletöltésünk volt azóta„ – mondta el a Mokkában Berki, aki hamarosan megtudja, mennyit kaszáltak a videóval.

A napokban több olyan vád is érte a hírességet, miszerint nem is élőben közvetítették a szülést, a gyerek már előző nap megszületett. Erre engedett következtetni a CTG-gépen lévő dátum és időpont, valamint az, hogy bár a baba hajnalban született, fény szűrődött be az ablakon.

De Berkinek erre is van magyarázata.

”A szomszédban egy másik kismama vajúdott, a fény az ő szobájából szűrődött át hozzánk!„

A születés pillanatai mindenesetre meghatották Krisztiánt.

„Az aranyórát a császármetszés miatt velem töltötte a kislányunk. Teljesen megható és végtelenül nehéz pillanat is egyben, hiszen egy új életről kell gondoskodni. Erre nem lehet felkészülni, hiába vagyok már apuka. Valamiért a sors és a Jóisten nekem kislányokat adott. Ott a szülőszobában tehetetlen voltam, de megszületett a csoda.”

És a műsorban a baba neve is kiderült:

Berki Emma Katerina lett a csöppség neve.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?