HŰHA

Betelt a pohár, Oszter Sándor kiosztotta lányát

Oszter Alexandra és párja pénzt akar kovácsolni a családi perpatvarból - állítja a színész.
  • Szerző: Ripost

Oszter Sándor és felesége szerint a lányukat megbabonázta leendő vejük. Amíg a bokszoló perre készül, Oszter Alexandra önéletrajzi könyvét írja éppen a családi perpatvar kellős közepén.

Hónapok óta áll a bál az Oszter családban, és úgy fest, a nyilvános marakodás akár jó biznisz is lehet az érintetteknek.

Ahogy azt korábban a %%-nak Failoni Donatella elmondta: szeptember óta unokáját sem láthatta, aminek legfőbb oka, hogy lánya vőlegénye, Tamás ellenük hangolta Alexandrát.

A jó ideje zajló adok-kapok nyilvánosan, a sajtó előtt történik. Oszter Sándor mindvégig nyíltan vállalta rosszalló véleményét lánya udvarlójáról, mert úgy véli, leendő veje élvezi a kialakult helyzetet, és nyerészkedni akar családjuk drámáján.

Meglepőnek tartja, hogy a férfi most rukkolt elő a verseivel, ahogyan azt is, hogy lánya ezzel egy időben kezdett önéletrajzi könyvet írni.

Ha kíváncsi vagy arra, pontosan milyen hátsó szándékot sejt Oszter Sándor és mit üzent a lányának, keresd a csütörtöki %% napilapot az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?