Létrehozva: 2018.04.17.

Bódiék máris menyasszonyt találtak Csabikának?

Még az is lehet, hogy házassággal egyesül két mulatós família...

Bódi Csabi komoly terveket szövöget! A mulatós zenész fejébe vette, hogy házasságon keresztül egyesíti a Bangó és a Bódi családot, akik már 40 éve jó barátságot ápolnak egymással! Csabi szeretné a jó viszonyt egy házassággal is megpecsételni, ezért azon mesterkedik, hogy megnyerje Csabikának Emilio lánya, kis Tina kezét.

A %RIPOST% elsőként számolt be arról, hogy a roma hagyományok szerint közeleg annak az időpontja, hogy Bódi Guszti unokája, a kis Csabi megházasodjon. Az idősebb Bódi Csabi nemrég a %RIPOST%-nak mesélt arról, hogy fiának szűzleányt keres és minden követ megmozgat, hogy megtalálja a megfelelő menyasszonyt. A Sláger TV Drága családom című műsorából kiderült, hogy máris komoly feleségjelöltet talált a fiának! A Kossuth-díjas Bangó Margit dédunokáját, Tinát nézte ki fiának. Bódiék a nagy kérdést már fel is tették a művésznőnek, és háztűznézőbe készülnek a lány családjához.

Többfejű sárkánnyal kell megküzdenie annak, aki a kis Tina közelébe szeretne férkőzni. Emiliot, Tinát és engem is meg kell győznie

– mondta Bangó Margit. Bódiék azonban nem riadnak a művésznő hűvös fogadtatásától. Sőt! Továbbra is eltökélt szándékuk, hogy Csabikának a kis Tina legyen a felesége, hogy egy házasságon keresztül egyesítsék a két famíliát.

„A Bangó és a Bódi család is nagy zenei múlttal rendelkezik, és azt gondolom, hogy egy házassággal lehetne a két család baráti viszonyát magasabb szintre emelni. A fiam jóképű és jól énekel és Tina nagyon okos, csinos lány, ráadásul tehetséges énekesnő is. Ezért nem kérdés, hogy egymáshoz valók! De nem sürgetjük a házasságot, mert fontos, hogy mindkét gyerek befejezze a tanulmányait. Azt szeretném, ha 20-22 éves korában Csabika megnősülne és alig várom, hogy nagypapa legyek” – számolt be terveiről Bódi Csabi majd hozzátette, hogy szerinte ez a frigy „az égben köttetett”.

Tina és Csabika egy kórházban születtek, két nap különbséggel és ugyanaz az orvos segítette őket világra. Ráadásul egy csecsemőszobában feküdtek az újszülött osztályon. Bár a két fiatal születésük óta nem találkozott, Bódi Csabi szeretné, ha fia minél előbb megismerkedhetne egymással.

Kis Tina idősebb két nappal és azt tudni kell, hogy amikor megszületett a Csabika, akkor a Tináék kamerázták le a kis Csabikát, mert nálam nem volt kamera

 

 – emlékezett vissza Bódi Csabi, aki most már biztos abban, hogy nem lesz egyszerű a lánykérés, hiszen Emilio, Tina és Bangó Margit „foggal-körömmel” védi kis Tinát az udvarlóktól.

„Szimpatikus számunkra, hogy Emilioék nem adják könnyen a lányukat. Ez nálunk szokás, de kitartónak kell lenni! Az lesz a következő lépés, hogy áthívjuk magunkhoz az egész Bangó-Emilio famíliát, hogy megvitathassuk a közös jövőnket. Ha nem jönnek, mi megyünk hozzájuk! Lehet, rafkósnak kell lennünk és néhány cselt is be kell iktatnunk, hogy összejöjjenek a terveink, de ez sem tántorít el minket! Én anno megszöktettem a Ginát, apumék is így házasodtak meg! De persze már modern világban élünk, de ki tudja mi lesz” – nevetett Csabi és hozzátette, hogy Bódi Guszti és Bangó Margit már a 80-as évek óta ismerik egymást, ezért úgy gondolják, hogy a házasság csakis jó hatással lehet a hagyományaikra, összefonódhatna a muzsikus és oláh cigány kultúra.

Meg kell tanulnia a család szokásait
Ha sikerül megtalálni Csabika számára a megfelelő feleséget – a hagyományok szerint –, az asszony az esküvő után odaköltözik a fiú családjához, hogy az anyósától megtanulja a szokásaikat. Például azt, hogy ők hogyan készítik a tradicionális ételeiket. Az újdonsült feleségnek ugyanis éppúgy kell főznie a férjére, ahogyan korábban az ő édesanyja tette. Bangó Margit dédunokája ebből a szempontból is tökéletes választás, hiszen a művésznő kitűnően főz. A kis Tina pedig a saját szüleitől már megtanulta, hogyan kell viselkednie egy roma feleségnek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

magyarnemzet.hu

Brutális, akár 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk hazánkban is

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

mandiner.hu

Oroszországból érkezett: Magyarország, Szlovákia, Ausztria és Svájc a helyes utat választotta

origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

HŰHA

Lemaradt a nadrág: bőrdzsekiben villantott Tolvai Reni

HŰHA

Elfogyott a türelme: kiverte a telefont egy erőszakos nő kezéből Alec Baldwin

HŰHA

Nagyon merész: a kamerába tolta melleit Járai Máté felesége