Létrehozva: 2019.09.01.

Bolti eladó lett Singh Viki: itt dolgozik most!

Szentendre szívében nyitott saját üzletet Singh Viki! Az énekesnő az óváros egyik népszerű utcájában talált rá az apró helyiségre, elszántságának köszönhetően pedig egy héttel később meg is nyithatta az üzletet.

Apró ékszerdoboz a népszerű szentendrei turistautcában az a butik, amit Singh Viki nyitott egy hirtelen elhatározásból.

Bár az énekesnő mindig is fontosnak tartotta, hogy több lábon álljon, webshopját eddig inkább hobbiként üzemeltette. Egy hétvégi kirándulás során azonban meglátta a tíz négyzetméteres kiadó üzlethelyiséget, és ez mindent megváltoztatott.

Fotó: Szabolcs László
„Egész életemben tudtam, hogy a showbiznisz világa nem egy biztos pont. A karrierem során kislány koromtól kezdve rengeteg nehézséggel, kudarccal kellett megküzdenem. Nem jött könnyen a siker, mindenért megharcoltam, és bár mostanra befutott énekesnővé váltam, tudom, hogy ez az a világ, ahol egyik napról a másikra bármi változhat jó vagy rossz irányba. Többek között ezért is kezdtem évekkel ezelőtt tanítani, ami jó döntés volt, hiszen a kitartó tanítványaim közül sokan elismert zenészekké váltak. A ruhaüzlet nyitása egy hirtelen ötlet volt, egy vasárnapi séta alkalmával vettem észre a helyiséget, és a párom, Tomi biztatására rögtön felhívtam a tulajdonost, aki nagyon segítőkész volt. Ezután szó szerint egy héttel később már megnyitható állapotba került a bolt, mert óriási szerencsével sikerült minden papírmunkát elintéznem és a berendezést is megvettük” – árulta el a Ripost-nak Viki, aki költséghatékony megoldásként a kedvesével és egy barátjukkal intézte a felújítást is.

Az énekesnőt nem rettentette el a férfias munka, örömmel dolgozott sokszor hajnalig a boltban, hogy minden készen álljon a megnyitáshoz. És bár a hivatalos ünnepség csak a hétvégén várható, már most rengetegen látogatnak el a boltba.

„Sokan azért jönnek, mert tudják, hogy én állok a pult mögött, de vannak, akik nagyon meglepődnek, és hirtelen nem is tudják hová tenni, mit keresek itt eladóként” – mondta nevetve Viki.

„Valóban, ez a munka távol áll a showbiznisz csillogó világától, de ezt egyáltalán nem bánom, sőt, úgy érzem, szükségem van erre a polgári foglalkozásra ahhoz, hogy a zenélés valóban a hivatásom, és ne a munkám legyen” – árulta el az énekesnő, aki a jövőben legalább heti háromszor bent dolgozik majd boltban.

Szentendrén képzeli el a jövőjét Viki Szentendrén nőtt fel, és azt tervezi, hogy néhány éven belül, amikor családalapításra kerül a sor, párjával, Tamással visszaköltöznek a festői szépségű városba. „Nagyon szeretem a hangulatos kis utcákat, a csendes környéket és azt, hogy itt tényleg mindent átsző a művészet, hiszen rengeteg művész él itt. Egyelőre a belvárosban élünk egy igazán szép környéken, de örülnék, ha egyszer végleg visszatérhetnénk ide” – fogalmazott az énekesnő.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

magyarnemzet.hu

Gyurcsány azt tette, mint a gyöngytyúk azzal a bizonyos testnedvvel

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

"Visszaeső bűnöző vagyok" - szabálysértést követett el a Házasság első látásra Petrája

HŰHA

„Szexi csaj” - Hunyadi Donatella a kamerába tolta melleit - Fotó

HŰHA

Ez forró: feszülős bőrnadrágban, párja ölében pózol Tücsi

HŰHA

Megdöbbentő titkok derültek ki Harry herceg múltjából