HŰHA

Borzasztó tragédiát idézett fel élő adásban a magyar énekesnő!

Az énekesnő édesapja haláláról énekelt a Sztárban Sztár vasárnapi mûsorában. A produkció sokakat könnyekre fakasztott, és Renit is mélyen megviselte az előadás.
  • Szerző: Ripost

Könnyekig hatotta a zsűritagokat Tolvai Reni vasárnap esti produkciója.

Az énekesnő Christina Aguilera Hurt című dalát adta elő, amit az amerikai énekesnő az édesapja elvesztéséről írt.

Reni számára nem volt egyszerű elénekelni ezt a dalt, hiszen tavaly szeptemberben, tragikus hirtelenséggel, egy nyaraláson vesztette el az édesapját. A produkcióban így a saját érzéseit is kiadhatta. 

"Ezt a dalt régebben is énekeltem, de az érzelmi részét akkor nem éltem át. Mikor meghalt apukám, rögtön jöttek a kérdéseim: miért nem beszélhettem vele többet? Miért nem figyeltem jobban, amikor mesélt valamit? Pedig közel álltunk egymáshoz, de bármit megadnék, hogy újra beszélhessek vele" - mondta el a produkció előtti kisfilmben sírva Reni.

Az előadása igazán érzelmesre sikerült, a zsűritagok közül Liptai Claudia és Stohl András is könnyekig hatódtak.

"Nekem teljesen mindegy, hogy ez egy műsor... Én is azt érzem, hogy bármit megadnék, hogy még egyszer beszélhessek anyukámmal" - vallotta be Reninek Liptai Claudia, akit Stohl András követett. "Nekem apukám nincs már köztünk, nagyon régóta elment... Szép volt" - sírta el magát a zsűritag.

Bár pozitív kritikákat kapott, a produkció annyira felkavarta az énekesnőt, hogy a műsor után nem nyilatkozott az újságíróknak, hanem öltözőjébe vonult vissza.

És ezeket olvastad már?