HŰHA

Botrány a forgatáson: Testőrök védték a TV2 stábját

A Srí Lanka-i forgatáson egy vallási fanatikusokból álló kisebb csoport szabályosan lerohanta a TV2 stábját.
  • Szerző: Ripost

Álmában nem gondolta volna az Ázsia Expressz 2 stábja, hogy egy ártatlannak induló feladat miatt ekkora balhéba keverednek Srí Lankán. A stáb a helyszínen azonnal igyekezett elsimítani a konfliktust, ám a helyi sajtóban megjelent félrevezető hírek miatt eljárást indítottak a hatóságok a külföldi jogtulajdonos ellen.

A felháborodást az okozta, hogy az egyik feladatban a játékosoknak magukra kellett ölteni a tradicionális esküvői viseletet, hogy abban néhány fényképet elkészíthessenek Kandy város utcáin. Ezt látva egy helyi férfi berohant a közeli templomba, ahol riadoztatta a vallási vezetőt, aki pedig több felbőszült férfi kíséretében fenyegetőzni kezdett, amikor meglátták a Bereczki KrisztiánBohos Kornél párost akik közül Kornél tradicionális menyasszonyi díszben sétált az utcán.  Krisztiánék futva menekült be a szálloda hátsó bejáratán, majd a stáb segítségével azonnal elhagyták az incidens helyszínét.

Eközben a felbőszült tömeg és követelte a szálloda előtt, hogy adják ki a felelősöket, hiszen úgy érezték, tradícióikat érte támadás a képsorok rögzítésekor. Ezután a hangadók egy csoportja rendőri biztosítás mellett bejutott a szálloda halljába, ahol elkezdődött a feszült egyeztetés.

Hogy miként oldódott meg a kényes és nem veszélytelen szituáció, arról hosszabban olvashatsz a %RIPOST% napilap csütörtöki számában, ahol megszólal a testépítő világbajnok Krisztián is.

És ezeket olvastad már?