HŰHA

Bözsi néni tyúkja tarol a neten!

Már több mint 2 milliós nézettség felett jár annak a 14 éves kamaszfiúnak a videója, amely megihlette a netes társadalmat.
címkék:
  • Szerző: KLI

Bözsi néni Tyúkja, kész szállóige lett. A turai kamaszfiú videója sosem látott népszerűségnek örvend, noha nem tesz egyebet, mint megpróbálja szomszédasszonyának eladni a tyúkjait. Hozzátéve, igen, sajátos módon. Szaniszló csak ordít, ordít, Bözsi néni azonban nem érkezik meg...

TV2 Aktívja megtalálta a kissrácot, aki elárulta, a videó nyilvánosságra kerülése óta már haknizni is hívják. A produkció pusztán annyi, hogy elkiabálja magát: Bözsi néni, itt a tyúk! De hogy mi a titka? A turai kamasz szerint "egyedi" hangja miatt szeretik ennyire.

Nem az ordítás a lényeg, a hangom miatt van sikerem

Szaniszló már azt is tudja, hogy a sztárság mellett komolyabb szakmát is szeretne.

- Először fizikus akartam lenni, de aztán rájöttem, hogy egy atomfizikus többet keres. Ezért leszek én az - árulta el az Aktívnak Szaniszló, akinek azóta sem sikerült eladni a tyúkját, mi több Bözsi néninek kifejezetten nem tetszik, hogy alanya lett a fiú népszerűségének.

Hollywoodi sztár lett belőle

A fiú a netes népművészetet is megihlette. Szaniszló kiabál a Csillagok háborújában, de a Trójában Brad Pittként is "megszólal", akárcsak a Gyűrűk urában. Nem kérdés, hogy most ő a honi internet óriási sztárja.

és

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?