HŰHA

Brutálisan megkínozták a nyílt utcán a luxusfeleség 14 éves lányát

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Farkas Rita legkisebb lányát, Lizát kamaszok bántalmazták a napokban Budapesten.
  • Szerző: Ripost

– Liza nagyon népszerű a tinik körében. Soha senkinek nem ártott, nincs benne rossz szándék, nem is értem, miért őt nézték ki maguknak – kezdte zaklatottan Rita, aki maga sem hitte el, mit tettek legkisebb lányával. Liza az egyik barátnőjével egy parkban ült, amikor fiúk egy csoportja körbevette őket. Először csak beszólogattak neki, majd egyre durvább sértéseket vágtak a fejéhez, végül döbbenetes dolgot tettek a megrémült lánnyal.

Lefogták, majd égő cigarettacsikkeket nyomtak el a kezén. Nem tudott elfutni, ráadásul sokkot is kapott,

nem is merte elmondani nekem. Napokig hosszú ujjúban járt. A barátnője küldte át nekem a fotót a karján lévő sebekről – mondta a Blikknek Rita, aki megdöbbent a történteken.

Ezzel azonban nem volt vége, Rita nem gondolta, hogy nem is telik el sok idő, s a lányát ismét bántják majd. Ezúttal egy másik társaság kötött bele.

Van egy lány, aki a bandájával, vagy ahogy hívják őket, a csicskásaival a Széll Kálmán téren szokott lógni, ahol mi is. Egyszer ő is ott volt abban a gyorsétteremben, ahol én, és már ott is ugráltatott. Odajött hozzám, hogy azonnal húzzak el. Nem akartam balhét, ezért eljöttem – mondta Liza, akit a napokban ez a lány pofozott fel fényes nappal. – Sírva hívott, hogy az a lány nem engedte be őt az egyik étterembe, elállta az útját, lökdöste, majd felpofozta, az ő barátai pedig videóra vették az egészet – mondta a luxusfeleség, aki azonnal a helyszínre sietett, ahol leteremtette a támadót.

Sajnálom, mert indulatos voltam, és csúnyán beszéltem akkor a lánnyal, de teljesen kiborultam. Később találkoztam a lány szüleivel is, akik bocsánatot kértek, és megígérték, hogy elbeszélgetnek vele. Liza szerencsére azóta jól van, a szükséges jogi lépésekről pedig gondoskodunk. Sajnos, nem tudok mindig ott lenni vele, és azt sem tehetem meg, hogy nem engedem sehova – mondta Rita, aki azért is tartotta fontosnak, hogy beszéljen a lányával történt szörnyűségekről, mert véleménye szerint sok gyermeket bánthatnak a fiatalok, amelyről a családok sok esetben nem is tudnak.

És ezeket olvastad már?