HŰHA

Csak a halála után derült ki: féltve őrzött titkokat rejtett Pécsi Ildikó telefonja

Fogadott fiára bízta a bizalmas vallomásokat rejtő mobiltelefont.
  • Szerző: Doris

A december 5-én elhunyt Pécsi Ildikó nem félt a haláltól. A színésznő biztos volt abban, hogy élete a földön véget ér, utána még folytatódik valahol, ahol találkozhat elhunyt szeretteivel. Legfőképp imádott férjével, Szűcs Lajossal, akivel több mint fél évszázadon át szerették egymást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Nem túlzás, hogy Ildikó élete regénybe illő volt, ám csak nagyon keveseket engedett magához igazán közel. Közülük is kiemelt bizalmat élvezett L. Péterfi Csaba, a színésznő fogadott fia, akire még a telefonját is rábízta.

Fotó: Facebook

„Az utolsó hetekben teljes nyugalmat szeretett volna maga körül, és egy szűk kör kivételével mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Azt kérte, a mobilja legyen nálam, de meghagyta, hogy csak akkor kapcsolhatom majd be, ha ő már nem lesz. Azt mondta, mindent abban találok, amire szükségem lesz” – kezdte Csaba elérzékenyülve a Best magazinnak, hozzátéve, Ildikó már régóta szerette volna befejezni a könyvét, de a sok pereskedés, betegeskedés megakasztotta őt az alkotói folyamatban. A fogadott fiú elárulta, sok írott szöveg és hangfelvétel maradt, de a telefonról előkerültek továbbiak.

Fotó: Keleti Éva / MTI

„Olyan történeteket mesél el rajtuk, amiket azelőtt soha. A házassága előtti szerelmekről például... Gyönyörű volt fiatalon, a világon minden férfi szeme felcsillant volna, ha találkozhatott volna vele. Nagyon különleges érzés így a halála után hallani a hangját és hallgatni a vallomásait” – nyilatkozta L. Péterfi Csaba.

 

És ezeket olvastad már?