HŰHA

Családi viszály Gáspáréknál, ezért irigykedik Győzike

Gáspár Győző testvére, Zsolti az Ázsia Expressz miatt most nagyobb népszerűségnek örvend, mint ő maga, ez pedig kicsit iriggyé is teszi Győzit.
  • Szerző: Ripost

Kilépett testvére árnyékából, és Gáspár Zsolti mára nagyobb híresség lett, mint Győzike. A zebracsíkos egykori frontember picit neheztel is ezért mókás fivérére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Az ezredfordulón robbant be a köztudatba roma folklór zenekarával, a Romantickal Gáspár Győző, aki öt évvel később a Győzike show-val nézettségi rekordokat döntött. Évekig több millióan voltak kíváncsiak a Gáspár család mindennapjaira, Győzike és Bea asszony civakodására, lányaik, Evelin és Virág gyerekkorára, és a komikus realityben ismerhettük meg a frontember fivérét, Zsoltit is, aki egy szimpla véletlen folytán cseppent a műsorba.

„Egyszer átugrottam valamiért Győzihez, és épp forgatás volt nála, amiről nem tudtam. Bemutatkoztam a kollégáknak, adtam magam, mire pár nappal később már szerződés volt előttem” – emlékezett vissza Zsolti, hogy is lépett színre és lett ismert.

Bár a Salgótarjánban forgatott show jó ideje véget ért, a Gáspár család azóta is érdekes színfoltja a haza celebvilágnak, így történhetett az is, hogy az azóta már felcseperedett Evelin és mókamester nagybátyja, Zsolti elsők kö­zött kapott felkérést az Ázsia Expressz 2-re. A nagy kalandra egyből igent mondtak, és aligha okoztak csalódást a szerkesztőknek, hiszen az egyik, ha nem a legszórakoztatóbb párosa a műsornak. Zsolti azóta számos felkérést kap, és unokahúgával felvételről felvételre járnak, interjúk tömkelegét adják.

Sokakban felmerül azonban a kérdés: Vajon Győzike mit szól hozzá, hogy fivére kilépett az árnyékából, és mára keresettebb showman nála?

„Őszinte leszek, bevallom, Győzi egy kicsit féltékeny, morcos rám, hogy most én vagyok a showman. De örül neki, hogy sikerem van. Együtt néztük a legelső adást is, és azt mondta, ő se csinálta volna jobban” – mesélte Zsolti a Borsnak, akire pont olyan büszke a testvére, amilyen ő unokahúgára, Evelinre. Győzike nagyobbik lányáról ugyanis a kedd esti adásból az is kiderült, hogy diplomája mellett angolul és franciául is beszél.

„Evelin a Gáspár család büszkesége, az első diplomása! Na­gyon okos, tanult lány, aki az én 18 éves Nikolom példaképe. Nikolkám most végzi a középiskola utolsó évét, és utána ugyanabban a budai üzleti iskolában folytatja a tanulmányait, ahol Evelin végzett” – tudta meg a lap Zsoltitól, aki Salgótarján legbüszkébb nagybácsija és édesapja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?