HŰHA

Csipkés fehérneműben sétált be a borbárba a TV2 sztárja

Egyáltalán nem érezte feszélyezve magát.
  • Szerző: Doris

Igazán pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi szerda este a Jóban Rosszban nézői!

Fotó: Instagram

A Tóth-Zsiga Nóra által alakított Faragó Melinda ugyanis egy ízléses, és egyben roppant erotikus csipkés fehérneműben sétált be a Kékmacsek nevű borbárba, hogy bugyiban és melltartóban szolgálja fel a minőségi vöröseket, vagy éppen néhány habzóbort.

Csipkés fehérneműben sétált be a borbárba a TV2 sztárja

Fotó: TV2

Nóra szerint a nem mindennapi jelenet belefér az általa alakított Melinda karakterébe, a stáb pedig mindent megtett, hogy ne érezze magát feszélyezve a falatnyi fehérneműben.

„A történet szerint én egy kavarógép vagyok, aki elmegy a végletekig. A sorozatbéli üzlettársam, Zseni el akarta adni a Kékmacsek borbárt, mert nem akarta tovább velem vezetni. Ez a fehérneműs bevonulás és felszolgálás volt a feltétele annak, hogy minden maradjon a régiben. A Jóban Rosszban stábja egyértelműen a második családom, nagyon rendesek voltak, mindent elkövettek, hogy oldják a gátlásaimat. Ez sikerült is! Átrágtuk, hogy milyen fehérneműben érzem kényelmesen magam, és mindenki nagyon támogatott. Amikor először bementem a díszletből, éreztem, hogy mindenkinek az az érdeke, hogy jól sikerüljön a jelenet” – mondta a -nak Tóth-Zsiga Nóra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?