HŰHA

Csontsoványra fogyott az egykor telt magyar énekesnő

A híresség néhány hónapja kezdett teljes életmódváltásba, azóta rengeteget fogyott. Olyannyira, hogy már a legkisebb méretû nadrág is lóg rajta.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes átalakuláson ment keresztül Singh Viki, aki néhány hónap alatt több mint tíz kilótól szabadult meg.

Az énekesnő, kemény diétájának eredményeképpen már a kisméretű sztreccsnadrágból is kifogyott, ezt pedig legújabb fotója bizonyítja.

"Igen... Én vagyok az a lány, akin az edzőteremben még a sztreccs edző cicanaci is lóg... És büszke vagyok rá! Mindenesetre kell egy új naci... XS-es!" - írta a fotóhoz Viki.

 

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

A rajongók elismerő szavakkal illették az énekesnőt, ám néhányan aggodalmukat fejezték ki: többen úgy látják ugyanis, hogy a diéta következtében teljesen eltűnt Viki kerek feneke.

"Azért annyira ne vidd túlzásba, ne ess át a másik végletbe sem. Hagyj magadon egy keveset, jó kerek popsi, keskeny derék. Gyönyörű vagy!" - írta egy hozzászóló.

Viki megnyugtatta a rajongót és elmondta, hogy a jövőben már inkább a teste megformálásán dolgozik a fogyás helyett.

"Igen, teljesen igazad van! Ezért térek most picit vissza a súlyzós edzésekhez is. Muszáj, mert a fogyástól bizony lelaposodott a popsim! Most jön az erősítés szakasz! De könnyebb így építkezni, hogy nincs nagyon már mit ledolgozni!" - reagált az énekesnő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?