HŰHA

Csúnyán savazzák követői Pintér Tibort: Ezzel verte ki a biztosítékot

Méltán lehet büszke 22 évvel fiatalabb szerelmére a színész, de a kommentelők nem mindegyike látja így.
  • Szerző: Buster

Januárban pattant ki a hír, hogy Pintér Tibor lecserélte korábbi, szintén szemtelenül fiatal barátnőjét a nála 22 évvel ifjabb énekesnőre, Ilyés Jeniferre. Akkoriban szinte senki sem jósolt nagy jövőt a színész és a fiatal lány kapcsolatának, de az idő őket igazolta, hiszen eddig botrányoktól és hangos összeveszésektől mentesen élték közös életüket.

Szerelmük bizonyítékaként Tenya most megváltoztatta borítóképét, melyen szerelmesen bújnak össze kedvesével. Gyűlnek is a lájkok rendesen, de persze szép számmal akadnak, akiket kiakaszt a kettejük közt lévő jelentős korkülönbség.

"Apa komplexus... Majd elmúlik ez is"

"Mit csináljon na, hát ez az ember szereti, ha lovagolni tanítja a fiatal lányokat. Megmutatta abban a tv sorozatban is, ahol a dzsungelben "lovagoltatta" a talán épp hogy nagykorú fiatal, naiv lányt, akit a nőtársai ébresztettek rá, hogy mit tesz vele ez a lovas huszár..."

"Hirtelen én sem tudtam eldönteni hogy ez szerelmi kép, vagy apa lánya ... Most ő a barátnőnője gondolom, vagy tévedek?"

- írták a színész fotója alá. Persze nem volna igazságos, ha nem említenénk meg azokat a kommeneteket, melyekben gratulálnak a szerelmükhöz. Abból ugyanis valamivel több van.

"Nagyon jól néztek ki együtt!"

"Nagyon szép pár!"

- írták azok, akik kibírták, hogy ne kössenek bele Tiborba.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?