Létrehozva: 2020.11.16.

Curtis: Aggódom a barátomért!

Padlóra teszi a járvány a sztárokat. Majka újra kórházba került, a szervezete tele van gyulladással, Curtis is nagyon aggódik érte. Vajna Timinek pedig hónapok után is fájdalmai vannak a koronavírus miatt.

Ahogy arról a Bors elsők között hírt adott, Majka is elkapta a koronavírust, s múlthét elején kórházba is került. Jó eredményei miatt azonban orvosai pár nappal később hazaengedték. Nem tartott sokáig az öröme, hogy kisfia születésnapján együtt lehetett a család. Majka állapota szombaton ismét rosszra fordult, és újra kórházban kötött ki.

– Nagyon aggódom a barátomért! A mi kapcsolatunk, barátságunk különleges, és Peti nagyon fontos ember az életemben. Ma épp nem beszéltem vele, úgyhogy itt is üzenem neki, hogy: Jobbulást! Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj – üzent barátjának a Bors hasábjain Curtis, aki félig viccesen elmondta, hogy ő maga sérthetetlennek érzi magát a járvánnyal szemben. – Én nem aggódom, épp édesanyám mondta nekem az előbb, hogy „Kisfiam, romlott almába nem mászik bele a kukac”. Úgyhogy én megnyugodtam – nevetett fel a rapper, akit barátjával ellentétben eddig valóban szerencsésen elkerült a járvány.

Majka viszont így mesélt a rosszullétéről, s az újabb megpróbáltatásairól YouTube-csatornáján:

– Az van, hogy vissza kellett jönnöm. Kicsit elba**tam a hazamenetelt, több szempontból is. Kicsit megerőltettem magam a kisfiam születésnapján, aztán másnapra visszament a lázam. Na, most úgy visszament másnapra a lázam, hogy gyakorlatilag annyira, de annyira le voltam gyengülve, hogy nem bírtam a jobb oldalamról a bal oldalamra megfordulni. Aminek az lett az eredménye, hogy kiszáradtam – mesélte Majka, akit még betegen is sikerült kihozni a sodrából, s nehézkes, rekedtes élőzése közepette úgy elgurult a gyógyszere, hogy nyomdafestéket nem tűrő módon osztotta ki azt, aki azzal vádolta, hogy csak eljátssza jó pénzért, hogy beteg.

– Menj a k. anyádba légy szíves, jó!? …te idióta! Magamtól ide bejöttem…? Nem hallod a hangomat, meg minden, te barom? – fakadt ki a rapper, aki kétoldali tüdőgyulladástól szenved, s elmondása szerint fáj minden levegővétele, magas láz gyötri, s most még egy másik szervére is ráhúzódott a gyulladás. Fölcsattanása után a rengeteg szeretetteljes komment végül lenyugtatta a műsorvezetőt, aki annyit kért, hogy drukkoljanak rajongói a mi­előbbi gyógyulásáért.

Lassan gyógyul Timi

Vajna Timi a nyár végén lett koronavírusos. Akkor elsőként lapunknak mesélt a megpróbáltatásról, s hogy majdnem rohammentő vitte el. Andy Vajna csinos özvegye több hónappal a megbetegedése után sem gyógyult meg teljesen. – Miért van az, hogy 3,5 hónappal a koronavírus után sem bírok futni, és fáj a tüdőm és a mellkasom. Eddig kétszer voltam futni, de közben és utána, valamint másnap reggel (amikor háton fekszem) olyan érzés, mintha újra beteg lennék, és fáj. Akinek gyengébb az immunrendszere, ez a vírus rendesen roncsolja a tüdő- és szívszöveteket – panaszkodott közösségi oldalán Timi, aki végül csak lefutotta jól megszokott Los Angeles-i köreit, ám a korábbi egy helyett, most tízszer kellett megállnia és kifújnia magát.

uv

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mit szólnak a baloldali jogvédők, hogy Magyar Péter kínozta a feleségét?

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Így készíts vaníliás cukrot házilag - egyszerűbb, mint gondolnád!

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

"Szilikoncicim van" - többször is megműttette a mellét a Kőgazdag Fiatalok bombázója

HŰHA

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

HŰHA

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg

HŰHA

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

HŰHA

Szépséges királynő: elképesztő szettben jelent meg az Operaházban Kiszel Tünde