HŰHA

Curtis foghatja a fejét: megmutatta brutál szexi oldalát Krisztike

Új életet kezdett Kriszti. Egy fotózáson bizonyította be, bizony brutál szexi feleséget hagyott el Curtis.
  • Szerző: Ripost

Életében először vállalkozott olyan fotózásra Curtis felesége, Kriszti, melynek során alig volt rajta ruha. A kisgyermekes édesanya az Instagram-oldalán osztotta meg a róla készült képeket, és azokat a gondolatokat, melyek a fotózás miatt ébredtek benne.

A gyönyörű nő – ki gondolta volna – hosszú hónapokon át küzdött gátlásaival, és abban sem volt biztos, hogy egy anyának illik-e szexi képeket megosztania magáról. A profi stáb azonban, ami kezelésbe vette ezen a különleges alkalmon, ha­mar túllendítette a kezdeti nehézségeken. A végeredmény pedig úgy fest, megért minden rossz pillanatot, hiszen Kriszti újra egy önbizalommal teli nővé vált.

„Soha életemben nem vettem részt ilyen típusú fotózáson. Őszinte leszek... szülés után nem éreztem magam túlságosan formában egy ilyen jellegű fotózásra, sőt semmilyenre – írta az Instagram-oldalán Kriszti. – Nem gondoltam, hogy fel tudnék szabadulni, és önfeledten pózolgatni a kamera előtt. De, mégis! Egy ilyen csapattal nagyon egyszerűen ment! Rengeteg kérdés felmerült bennem, hogy anyukaként illik-e. Hála istennek soha nem úgy éltem az életemet, hogy ki mit fog szólni... és abszolút azt gondolom, hogy azért, mert valaki anyuka, miért ne lehetne egy ízléses fotósorozatot csinálni, kicsit kimozdulni a tréninges hétköznapokból, pro­fik keze alatt szépítkezni, esetleg ösztönözni azokat az édesanyákat, akik elhanyagolták külsejüket, hogy igenis egy anyának is jár. Lehetsz akár kicsit husibb, vékonyabb, teljesen mindegy! Úgyhogy gyerünk, mamik, elő otthon a szexibb, csinibb rucikat, és bátran viseljétek őket, mert minden nő egy hős – kivéve, amelyik nem –, és büszkék lehetünk magunkra.”

A Bors azt kérdezte az édesanyától, hogy milyen visszajelzéseket kapott.

”Az elmúlt időszak nagyon nehézkes volt, de most végre jól érzem magam a bőrömben, s ez a fotókon is visszatükröződik – mondta a Borsnak Kriszti, akinek a változását a környezete is érzi, egyre több férfi legyeskedik körü­lötte. – Tény, hogy bátrabbak lettek a férfiak, amióta nyilvánosságra került, hogy nem vagyunk együtt Attilával. Most még nem érzem, hogy nyitni tudnék, de kétségtelen, hogy nagyon jólesik az elismerés. Egy szakítás azért komolyan meg tudja tépázni az ember önbizalmát„.

A csinos édesanyától azt is megtudtuk, hogy egyelőre nem adják be a válóperes papírokat Curtisszel, kivárnak.

”Most még nem ez a legfontosabb kérdés az életünkben, ha minden így folytatódik, ahogy most van, akkor viszont előbb-utóbb megtörténik a válás. Az a lényeg, hogy a kisfiúnk és az anyukája is jól érezze magát a bőrében. Akkor lesz kerek a világ„ – hangsúlyozta.

Mint ismeretes, a rapper és gyermekének édesanyja augusztus végén jelentette be, hogy külön folytatják az életüket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?