HŰHA

Döbbenet, a meghívottak sem tudják, hol lesz Liptai Claudia esküvője!

A mûsorvezető és kedvese elképesztő körülmények között kelnek egybe, egyelőre még a vendégek sem tudják, hova kell majd menniük a nagy napon.
  • Szerző: Ripost

Példátlan körülmények között megy férjhez másodszorra Liptai Claudia. A műsorvezető és kedvese, Pataki Ádám idén nyáron kelnek egybe, ám a  pontos időpontról nem tájékoztatták a közvéleményt. 

Sőt, a meghívott vendégek azt sem tudják, hova kell majd utazniuk azért, hogy részt vehessenek a menyegzőn! Csupán arról van fogalmuk, hogy egy elegáns vidéki kúriába utaznak majd.

Clauék hétpecsétes titokként kezelik a helyszínt, a meghívottak sem tudják még, pontosan hol lesz.

A szobákat is 'vakon' kellett lefoglalniuk és kifizetniük" - mondta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A lap szerint a vendégek azt sem tudhatják, hogy pontosan kik a násznép tagjai, így a sztárok csak óvatosan merik egymás között kérdezgetni, hogy hol töltik azt a bizonyos, közelgő hétvégét.

A biztonsági óvintézkedések ráadásul itt még nem értek véget: a komplett személyzettel, a pincérekkel, hangtechnikusokkal, a portaszolgálattal, sőt még a takarítónőkkel is titoktartási szerződést írattak alá, senkinek nem beszélhetnek arról, kinek az esküvőjére készülnek.

A vendégek nem szelfizhetnek és nem készíthetnek majd fotókat sem az eseményen, nehogy bármi felkerüljön az internetre a nagy napról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?