HŰHA

Döbbenet a stúdióban, 28 éves szűzlány ajánlkozott fel Hajdú Péternek

De vajon mit felelt erre a meglepett mûsorvezető?
  • Szerző: Buster

Zavarba ejtő pillanatokkal zárult Hajdú Péter műsorának, az Esti Frizbinek a felvétele. Mindez egy 28 éves nőnek köszönhető...

Bálint Emese azzal készül berobbanni a köztudatba, hogy nemrég a nyilvánossághoz fordult, mert szeretné megtalálni azt a kellően gáláns és gazdag férfit, akinek odaadná féltve őrzött szüzességét. Az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén a 28 éves nő meg is nevezte két kollégáját, a Kossuth-díjas Koncz Gábort és Farkas Bálintot, akik szerinte megfelelnének az elvárásainak, de hozzátette, egyikük sem közeledett felé hátsó szándékkal. A színésznőt az sem zavarja, hogy mindkét legenda túl van a hetvenedik életévén. A beszélgetés közben Emese félreérthetetlen ajánlatot tett Hajdúnak is, és végig azt bizonygatta, hogy ő valóban érintetlen, amit kész bizonyítani is.

Én teljesen természetes vagyok, tetőtől talpig meg is vizsgálhatsz. Elmehetünk akár kézen fogva is egy független nőgyógyászhoz

– adta fel a magas labdát a műsorvezetőnek, aki azonnal igent is mondott a lehetőségre, a stúdió közönségének legnagyobb megelégedettségére. Ezután pedig már nem volt visszaút. Emese szerint Hajdú Péter egy az egyben az a férfi, aki minden elvárásának megfelel.

„Az a férfi, akire vágyom, tulajdonképpen nagyon sokban hasonlít rád. Egzisztenciálisan is megfelelő vagy és a személyiséged is szuper. Pont ideális…”

– jelentette ki a műsor felvételén a 28 éves lány. Péter többször is elmondta, hogy ő bizony korántsem élt olyan erkölcsös életet, ami megfelelhetne Emese magas elvárásainak.

A %% munkatársa a beszélgetés után rákérdezett Hajdúnál, hogy él-e az ajánlattal. Az, hogy mit válaszolt a műsorvezető a különös kérdésre, a %% napilap pénteki számából kiderül. Keresd az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?