HŰHA

Elképesztő fordulat: nem hiszed el, kivel randizik Dobó Kata

Dobó Kata legutóbbi kapcsolata nem ért boldog véget, most azonban úgy tűnik, hogy hasonló érdeklődésű kollégájával minden jól alakul.
  • Szerző: ripost

Újabb sztárszerelem a láthatáron! A jelek szerint Dobó Kata és Szente Vajk között több van puszta munkakapcsolatnál, a két színész egymással randizik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ismerőseik úgy tudják, kapcsolatuk még a kezdeti fázisban tart, olyannyira, hogy július elején, a Puskás-musical – amiben Vajk játszik – bemutatóján találkoztak Katával, és azóta találkozgatnak.

Dobó Kata

Dobó Kata a hírek szerint a kollégájába szeretett bele
Fotó: Ripost

Akkoriban már tudni lehetetett, hogy Szente Vajk egy ideje szakított táncművész kedvesével, és Katának sem volt a nyilvánosság előtt felvállalt kapcsolata Zsidró Tamás óta.

„Még nagyon az elején tartanak, de szakmán belül már nyílt titok, hogy lehet köztük valami. Pedig mindent megtesznek, nagyon ügyelnek arra, hogy ne lessék minden pillanatukat kíváncsi tekintetek. Ám az már árulkodó, hogy Kata ott volt a Puskás, a musical jú­niusi bemutatóján. Azt beszélik, utána kezdtek randizni. Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatra, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlenek, megérdemlik a boldogságot” – mondta el a Blikknek egy bennfentes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?