HŰHA

Verekedős balhéjáról mesélt Dömsödi Gábor

A műsorvezető Hajdú Péter vendége lesz az Összezárva című műsor péntek esti adásában, ahol sok év után őszintén beszél az életéről.
  • Szerző: ripost

Hosszú évek után a LifeTV-n péntek este adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélget egymással Hajdú Péter és Dömsödi Gábor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A két műsorvezető évekig nem állt szóba egymással. Dömsödi még egy botránykönyvet is írt Hajdúról, ami tovább mélyítette a köztük lévő szakadékot, ám most úgy tűnik, megtörik köztük a jég.

Az adásban Dömsödi többek között arról is beszél, hogy béketűrő típus, de felnőttként egyszer kénytelen volt önvédelemből verekedni.

Hajdú Péter

Hajdú Péter vendége Dömsödi Gábor volt (Fotó: LifeTV)

„Pontosan tudod, hogy két embert vertem meg életemben. Egyszer a Kedves Istvánt tízéves koromban, és egyszer egy falumbelit. Ez a falumbeli, ha nem iszik, egy tündér és jó haver. De ha iszik, akkor vagy szerelmes beléd és meg akar csókolni – ez a rosszabb állapot –, vagy beléd köt. Ja, és húsz éve nem fordult elő, hogy nem ivott. Jött részegen a motorral, én pedig megállítottam, hogy beszéljük meg, milyen balhét csinált előző nap a faluban. A kezébe került egy sniccer és egy csavarhúzó, és akkor ott nem lehetett mit csinálni, kapott egy kicsit. Rátérdeltem a mellkasára, hogy ne mozogjon annyit, és ezután három napig kórházban volt„ – mondta el a műsorban Dömsödi.

A műsorvezető megijedt, hogy esetleg komoly sérüléseket okozott, de a csattanó csak ezután jött!

„Ekkor kicsit megijedtem, hogy ebből baj lesz. Ehhez képest három nap múlva bement a kocsmába és azt mondta, hogy ő nagyon megverte a Dömsödit. Ő mondta rá a telefonom rögzítőjére, hogy 'Baj lesz ebből, Gábor. Megvárlak kint a kisbaltával titeket az ajtóban'.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?