HŰHA

Dráma a családban, Klapka Dennis kiteregette a szennyest

A legkisebb Klapka-fiú szomorú, mert amióta elvesztette édesapját, testvérei annyira sem törődnek vele és egymással, mint korábban.
  • Szerző: Ripost

Elszomorító családi helyzetéről vallott Klapka Dennis. Klapka György legkisebb fia hamarosan kézhez kapja nyolcvanmilliós örökségét, ám van, amit a pénz sem pótolhat.

Édesapja másfél évvel ezelőtti halála óta ugyanis teljesen megszakadt a kapcsolata a testvéreivel. Saját bevallása szerint a családjuk egyébként sem volt túlságosan összetartó, de az aranyember halála óta ez a kötelék még inkább meglazult.

"Nézeteltéréseink már nincsenek, ami nem nehéz, ugyanis már kommunikáció sincs közöttünk. Büszke vagyok a nővéremre, amiért átvette az ügyek irányítását, de sajnálom, hogy a családunk teljesen szétesett. Egyébként az elmúlt 25 évben, amennyire emlékszem, a családom mindig széthúzó volt sajnos" - mondta el Dennis, aki szerint várható volt, hogy apja halálával tönkremegy a családjuk. 

"Édesapám felesége, Mari is rengeteget tett azért korábban, hogy ez a család egyben maradjon. Kívánom neki, hogy jó egészségben éljen tovább!"

A fiú most arra vár, hogy megkapja az örökségét, amiből macska menhelyet hoz majd létre, szívügye ugyanis a bajbajutott állatok segítése.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?