HŰHA

Dundika kitálalt: ezért nem hajlandó foglalkozni Majka nőügyeivel

A rapper és kedvese nyolc éve boldogan élnek, bár azt bevallják, hogy ők nem egy átlagos család. Most kiderült, mi a kapcsolatuk titka.
  • Szerző: ripost

Nyolc év után is felhőtlenül boldog kapcsolatban él Majka és Dundika. A pár nem tart esküvőt a közeljövőben, ennek ellenére azonban hosszú távra terveznek.

Most Dundika árulta el, mi a titka annak, hogy a mai napig is megvan közöttük a szerelem és a szenvedély.

"Fontos, hogy egy pár tagjainak legyen tere, legyen a családi élete mellett is magánélete, ami csak az övé. Azt gondolom, hogy a hosszú kapcsolat titka többek között ez, vagyis a külön élettér, hogy friss levegőhöz jussunk, majd újra hiányozzunk egymásnak, akár naponta többször is" - fogalmazott a Borsnak a kétgyermekes anyuka, aki nem hajlandó tudomást venni a rapper körül legyeskedő nőkről.

"Struccpolitikát folytatok ez ügyben. Egyszerűen nem figyelek erre, nem foglalkozom vele. Peti megkapja tőlem ma is azt a szabadságot, amit már a kapcsolatunk elején is megkapott, és én is megkapom a magam idejét. Azt gondolom, hogy ha féltékenykednénk egymásra, okkal vagy ok nélkül, az tönkretenne mindent. Bízunk egymásban, és nyolc év után bátran mondhatom, hogy bízhatunk is. Nekem ennyi elég" - jelentette ki Dundika.

Amire a legtöbben kíváncsiak, az a közeljövőben vélhetően nem fog bekövetkezni, a pár ugyanis nem tervezi, hogy összeházasodnak. Dundika számára nem fontos a papír, Majka pedig egyelőre nem erőltette az esküvőt. Ennek ellenére úgy élnek, mintha házasok lennének.

"Peti szerint az a nő, aki gyerekeket szült neki, az a felesége, úgyhogy mondhatjuk azt is, hogy mi már összeházasodtunk, csak nem a szokásos módon."

És bár eredetileg négy gyermeket terveztek, Dundika azt sem bánná, ha megállnának kettőnél, hiszen így is tökéletesen boldogok.

És ezeket olvastad már?