Létrehozva: 2018.01.25.

Durva véleménye van Ábel Anitáról Fésűs Nelly párjának

Horváth Csenge és Hevesi Tamás a nézõk szavazatai alapján egymás után kétszer nyerte meg a Sztárban Sztár meg egy kicsi adását.

Múlt vasárnap viszont olyan kevés pontot kaptak a zsűritől, hogy az utolsó körös szavazás után is csak a hetedik helyen végeztek. Ez bőszítette föl a nézőket, és emiatt közölt Facebook-oldalán posztot Vajtó Lajos is, Csenge nevelőapja.

Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos eddig hallgatott, emellett azonban már nem tudott szó nélkül elmenni, és Facebook-oldalán kemény kritikát fogalmazott meg. Ezt több százan kommentelték, kivétel nélkül mindenki egyetértett vele. Megkérdeztük Vajtó Lajost, miért „ragadott tollat”.

„Tekintettel arra, hogy több nézőben is felvetődött, hogy a zsűri előző heti kudarcáért most ezzel a hetedik hellyel revansot vettek - mondta Vajtó Lajos a %RIPOST%-nak. -  Akkor ugyanis még Tilla is elmondta az eredményhirdetéskor, hogy a műsor történetében ilyen még nem volt, hogy az első és a második helyezett között – a nézők szavazatai alapján- ekkora fölény legyen. Mindez úgy, hogy a zsűri csak a negyedik helyre tette őket, majd lettek toronymagasan elsők. Ha valakinek rosszat akarnak kívánni, az a mondás járja:” Rajzoljon körbe téged a Doszpot Péter”. Ennek kapcsán jutott eszembe a címben szereplő gondolat, hogy

szeressen téged ábelanita.

Ugyanis mi úgy indítottuk Csengét erre a versenysorozatra, hogy nem érdekel minket sem a helyezés, sem a nyeremény. Csak az, hogy különböző karakterekben mérettesse meg magát, és szerezzen barátokat, mert mindkettő élete végéig elkíséri majd. Tekintettel arra, hogy Nelly lányának csak a nevelőapja vagyok, megtehetem, hogy véleményt formáljak erről. Ámbár

Nelly próbált lebeszélni róla, de nekem csak egy főnököm van, a hároméves Elza Zorka.

Horvát Csenge nevelőapja számára nem az a gond, hogy Ábel Anitának nem tetszik a 15 éves lány és Hevesi Tamás produkciója. Szerinte szíve-joga minden zsűritagnak mit gondol. Hanem az bőszítette föl, hogy amikor Ábel Anitának az arcát kellett adnia a véleményéhez, akkor olyanokat mondott: édi-bédi, így szeretlek, úgy szeretlek, tudod, hogy a pótmamád vagyok…

„Majd, amikor arc nélkül kell pontot adni, akkor suttyomban négy pontot képes magából kiszenvedni. Ami a lehetséges tizenkét pontot tekintve, a nem tetszik kategóriát jelenti- folytatta Vajtó. - Nem szeretem a kettős beszédet, főleg olyan személytől nem, aki abban a színben tetszeleg, hogy ami a szívén a száján. Arról már nem is beszélve, hogy itt gyerekekről van szó, Csenge most lett 15 éves. Számomra a hülye és a gyerek, nem szinoním fogalmak. Nem vagyok híve annak, hogy más a szöveg és más a tett. Anitának is van gyermeke, ezt neki is pontosan tudnia kell. Minden adás után -de az első győzelmük után különösen- elárasztottak bennünket, a hozzászólók, akik azt kérdezték, hogy a zsűri hölgyszakasza melyik adót nézte. Mindezek után még én kerültem olyan helyzetbe, hogy tisztességből védtem őket."

A múlt vasárnap történtek után az üzletembernél betelt a pohár. Mint mondta: nemcsak ő, de nézők százai háborodtak fel a zsűri furcsa döntése okán. Ez szerinte már megalázó egy 15 éves lánnyal szemben.

„Így lepontozni, már megalázó - mondta felháborodottan Csenge nevelőapja. -  Gyermekműsorról lévén szó, a versenyzők segítő szándékú felpontozásával magam is egyetértek, de az indokolatlan lepontozást nem tartom nevelő szándékúnak.  Sőt, ez biztosan nem segíti egy pályakezdő ambícióit. Végezetül, számunkra az a legfontosabb, hogy a legjobb zsűri a közönség. Márpedig Tamás és Csenge produkciói nézettségi rekordokat döntöttek mind a Youtube-on, mind a Facebookon.”

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

Falatnyi bikiniben mutatta meg tökéletes alakját Sydney van den Bosch

HŰHA

Bugyi nélkül állt kamerák elé a bombázó: mindent megmutatott

HŰHA

Kőgazdag Szandi az intim tetkóiról vallott: „Csak az tudja, aki látott közelről, meztelenül”

HŰHA

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”