HŰHA

Durvul a botrány: L.L. Junior kitálalt Nótár Maryről

Az énekesnő rossz döntést hozott, amikor állítólag megzsarolta a rappert, most még egy ember ellene fordult.
  • Szerző: Ripost

Ha eddig egyoldalú is volt, most igazi háborúvá fejlődött Nótár Mary és L.L. Junior viszálykodása, miután a rapper a Story magazin hasábjain kürtölte világgá, hogy Mary megzsarolta őt.

A két híresség között elmérgesedett viszony a hírek szerint Marynek köszönhető, miután az énekesnő megfenyegette L.L. Juniort, világgá kürtöli, hogy nincs már együtt két gyermeke édesanyjával, Csillával, ha a közös menedzserükkel szemben nem áll mellé.

Köpni-nyelni nem tudtam, amikor elkezdett vele zsarolni, hisz' mi köze hozzá?

Junior azt vallja, kollégáról vagy jót vagy semmit, de most elszakadt nála a cérna.

"Mint közszereplő üzenem a másik közszereplőnek: nagyon rossz úton jár. Úgy fordít most hátat mindenkinek, mintha a saját szüleire csapná rá az ajtót, miután felnevelték. Sok sikert kívánok neki a szerződésük lezárásához, de nagyon etikátlannak tartom az ilyen próbálkozásait.

Hallottam én is pletykákat az ő magánéletéről, nekem is lenne mit világgá kürtölnöm, de nem teszem, csak annyit javaslok neki, hogy valljon színt, mert szép dolog a szerelem...

L.L. Junior gyanúsan ugyanarra célzott, amire néhány héttel ezelőtt a magazin is, amikor meglebegtették, hogy Mary egy nővel él együtt. Az énekesnő a Mokkában cáfolta meg mindezt, de úgy tűnik, egyre többen vannak, akik szintén tudnának mondani titkokat az ő magánéletéről.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?