HŰHA

Elárulta a titkot Ganxsta Zolee, ezért megy tönkre minden kapcsolata

A rapper a tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel beszélt a szerelmi életéről, amiről kislánya is mindent tudhat.
  • Szerző: Ripost

Sebezhetetlennek tartja magát Ganxsta Zolee, de csak addig, amíg egy nő fel nem tűnik a színen. A futó kalandokkal azonban mára teljesen leszámolt, a tartós kapcsolatok mellett tette le a voksát. A Blikknek elárulta: két éve szerelmes, és jelenlegi párja az egyetlen, akiért odavan. Kivétel persze a 12 éves Zoé, a rapper kislánya, akivel megbonthatatlan egységet alkotnak.

„Én vagyok az apja, neki ezt dobta a gép, nekem meg őt, így kell elfogadjuk egymást. Mindenki kérdezi, hogy megváltozott-e az életem, amióta apuka lettem. Egyáltalán nem, egyedül a fontossági sorrend lett más. Nem az az első, hogy a cimborákkal szétb***uk magunkat. Először elvégzem a feladataimat, hogy Zozinak mindene meglegyen, és ne származzon hátránya abból, hogy az apja olyan, amilyen. Utána viszont szétb**om magam a cimborákkal" – mondta nevetve a zenész, aki jócskán kiveszi a részét lánya életéből. A gyermek édesanyjával, Mónikával régóta külön élnek, két évvel ezelőtt pedig hivatalosan is elváltak. Zoé kedden, csütörtökön és vasárnap az apukájánál alszik, de mindennap találkoznak, mivel Zolee megy érte a suliba. Nincs titkuk egymás előtt, ha Zolee szerelmes, arról gyermeke is tud.

„Aki arra érdemes, azt bemutatom neki, a mostanit például elég hamar. Zoéban biztos mindig van féltékenység, neki az anyja az első számú nő, ami természetes dolog, de azt is meg kell értenie, hogy anya és apa már nincsenek úgy szerelemben. A legjobb barátságban vagyunk a mai napig, de már más a kapcsolat, nekem viszont ugyanúgy vannak szükségleteim, hál’ istennek, így 53 évesen is egészséges fiúcska vagyok, nagyon jól működik minden” – árulta el a zenész.

A zenész két éve alkot egy párt mostani szerelmével, bár nem tagadja, vannak döccenők a kapcsolatban. „Erről csak én tehetek, ez nyilvánvaló, hol elmegy, hol visszajön. A szerelemben sosem voltam túl ügyes, amit lehet, elb**ok” – vallotta be őszintén a rapper.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?