HŰHA

Elárulta Liptai Claudia: visszatér a színpadra, de mást is tervez

A mûsorvezető nem vonul vissza, sőt egyszerre több helyen is láthatjuk majd.
  • Szerző: Ripost

Decemberben elbúcsúzott a TV2-től a 45 éves Liptai Claudia, de a kamerának egyáltalán nem fordított hátat. Sőt, egyre több videós tartalmat gyárt: közösségi oldalán vicces kisfilmekkel enged bepillantást a mindennapjaiba, ám megsúgta, még az idén feltűnhet újra a képernyőn vagy akár a filmvásznon.

A színpadi visszatérésre azonban egyelőre várni kell, hiszen kisfia, Marci miatt még nem szeretne részt venni hetekig tartó, kimerítő próbafolyamatokban. A forgatás azonban más.

"Még nem járt le a szerződésem, de azt megerősíthetem, hogy vannak megkeresések, folynak tárgyalások. Sőt, azt is elmondhatom, hogy én még a vászonban is gondolkodom" – árulta el a Blikknek Liptai Claudia, aki egyelőre nagyon élvezi a közösségi oldalán publikált kisfilmek elkészítését. "Az életet meg kell élni, élvezni kell, így elsősorban a saját magam szórakoztatására kezdtem el készíteni a videókat" - mondta a sztáranyuka, majd elárulta, hogy egyre hosszabb, tartalmukban is bonyolultabb videók készülnek majd. Kiéli bennük a kreativitását, a humoros oldalával pedig kissé visszatér ahhoz, ahogy a pályáját kezdte a Csíííz-ben.

Claudia nem riad vissza attól sem, ha a kevésbé csillogó oldalát kell bemutatnia a követőknek. Mint mondja, ez tudatos döntés eredménye, és olyan számára, mint egy terápia, sőt rengeteg a pozitív visszajelzés is: "Úgy tűnik, a szeplős vagy a smink nélküli képek megmutatása vagy a videó, amelyen hallatszik, hogy az én gyerekem is üvölt, sokakat megérintett. Rájöttek, hogy nincsenek egyedül."

Claudia a férjét, Pataki Ádámot is bevonta a munkába, sokszor ugyanis ő az operatőre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?