HŰHA

Elátkozott hagyaték, óriásit bukott örökségén Klapka kitagadott fia!

Az Aranyember legidősebb gyermekének nem hozott szerencsét a Vámház körúti öröksége.
  • Szerző: Ripost

Több tízmilliót bukott ifjabb Klapka György azon a lakáson, amit édesapjától örökölt, majd nemrégiben áron alul eladott. Az ingatlant eleinte 110 millió forintért árulta, amiből később húszmilliót engedett, ám most kiderült, még ennél is olcsóbban adta végül el a 170 négyzetméteres lakást.

Az előnytelennek tűnő üzlet ellenére Klapka fia boldog, amiért sikerült túladnia az atyai örökségen - írja a Blikk.

"Végre sikerült eladnom a lakást. Amikor átvettem, rengeteg elmaradás volt, több százezres közös költség halmozódott fel. Rendeznem kellett a közüzemi számlákat, még az áramot is vissza kellett kapcsoltatnom" - idézi fel az apja halála utáni időszakot ifjabb Klapka, akinek idén év elejéig csak a pénzét vitte a hatalmas ingatlan.

Ki is adta hébe-hóba turistáknak, majd ezután jelentkezett az első komoly érdeklődő, egy vidéken élő bácsi, akivel végül sikerült megegyeznie.

"Fájó szívvel adtam át a kulcsokat, de tudom, hogy jó kezekbe került. Befektetésnek vette meg, a pénzből meg én is ingatlanozni szeretnék" - osztotta meg terveit Klapka.

Az Aranyember legidősebb fia úgy döntött, 20-25 millió forintos lakásokba szeretné visszaforgatni a pénzt, emellett pedig bízik benne, hogy apja egykor hőn szeretett lakása jó kezekbe került.

És ezeket olvastad már?