HŰHA

Elbűvölő videó Meghan hercegnéről: csodásan áll neki ez az új szokás

Sussex hercegnéje egyre jobban belejön új feladatába, lassan már teljesen úgy beszél, mint a királyi család többi tagja.
  • Szerző: Ripost

Terjed az interneten egy videó, amelyen Meghan hercegné kedvesen beszélget rajongóival, és sokak szerint máris királyian brit az akcentusa. Rajongói szerint Meghan máris elsajátította a királyi családhoz illő beszédstílust.

A Daily Mail beszámolója szerint a videó a végső bizonyíték. A felvételek Chesire-ben készültek, ahová a királynő és Meghan kettesben látogattak el.

A videón az egykori színésznő sokak szerint egyértelműen brit akcentussal beszél, tehát a Los Angeles-i születésű, 36 éves Meghan teljesen idomult a királyi családhoz, és elhagyta amerikai akcentusát.

Tény, hogy elegánsan, "királyi" szófordulatokkal beszél az őt üdvözlőkkel, dicséri az időjárást, mint minden angol, de a legfeltűnőbb mégis az elképesztő szívélyessége. "Hogy hívnak? Sarah? Én Meghan vagyok, örülök, hogy megismerhetlek!" - mondja egy fiatal lánynak. Diana halála óta ez a közvetlenség a királyi családban szinte csak rá jellemző, ezért sokszor hasonlítják őt Harry herceg édesanyjához.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?