HŰHA

Elhalasztották az esküvőt, II. Erzsébet unokája teljesen kiakadt

A 31 éves hercegnő nem tud hozzámenni szerelméhez, mert az apja botrányai miatt nem tudják kitűzni az esküvő időpontját.
  • Szerző: Ripost

Beatrix hercegnő és szerelme, Edoardo Mapelli Mozzi 2019 szeptemberében jelentették be eljegyzésük hírét, de még most sem tudnak összeházasodni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

II. Erzsébet királynő unokájának örömét több dolog is beárnyékolta, ugyanis az utóbbi fél évben több botrány is kirobbant a királyi családban.

A 31 éves hercegnőnek eddig két alkalommal is el kellett halasztania esküvője időpontjának bejelentését. Erre azért volt szükség, mert egyre több dolog derült ki apja, András herceg szexbotrányáról.

A hercegnő nagyon mérges emiatt, de természetesen tiszteletben tartja a királynő kérését. A Daily Star úgy tudja, hogy május 29-re tűzték ki az időpontot, de amíg nem jelentik be hivatalosan, addig ezt a dátumot nem lehet készpénznek venni.

András herceg óriási szégyent hozott az egész családra, miután ő is belekeveredett barátja, Jeffrey Epstein szex-, illetve pedofilbotrányába. Az elmúlt hónapokban egyre több durva részlet derült ki az üggyel kapcsolatban, a milliárdos üzletember állítólag szexhálózatot üzemeltetett, a szexrabszolgáknak tartott lányok között pedig kiskorúak is voltak. Állítólag a brit előkelőség is többször létesített szexuális kapcsolatot az egyik áldozattal.

Az FBI nyomozást is indított a yorki herceg ügyében, aki novemberben egy kínos tévéinterjúban tagadta a vádakat, ezután több globális óriásvállalat kivonult a yorki herceg nevéhez kötődő programokból. Mostanra annyira elfajult a helyzet, hogy a herceg közéleti tevékenységeitől is visszavonult. András január végén újra címlapokra került, amikor kiderült, hogy nem hajlandó együttműködni az amerikai hatóságokkal.

És ezeket olvastad már?