HŰHA

Elképesztő ajándékot kapott a 18. születésnapjára Bódi Csabi fia

A zenész egyenesen Dubajba utazott a gyermekével, ahol kettesben is megünnepelték Csabi születésnapját.
  • Szerző: RIPOST

Ha a meglepetésekről van szó, Bódi Csabi egyértelműen tudja a dolgát! A népszerű zenész a fiának a 18. születésnapjára ugyanis egy dubaji utazást ajándékozott. Bár a család már járt itt többször is, Csabi szerette volna gyermeke álmát valóra váltani, ezért döntött a fényűző ünneplés mellett. Ám nem csak a pompáról szól a kiruccanásuk. A fiú ugyanis édesapja nyomdokaiba lép, hiszen első dalához is ott forgatják a videóklipet. A -nak éppen a sivatagi forgatáson sikerült utolérnie a zenészt, aki részletesen beszámolt az eddigi élményeikről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bódi Csabi / Facebook

„Szerettem volna egy életre szóló ajándékot adni a fiamnak a 18. születésnapjára. Nagy álma volt, hogy eljuthasson Dubajba, ezért nem is gondolkoztam sokat. A születésnapján repülőre ültünk, bejártuk az egész várost, megnéztük az összes nevezetességet, a nap fénypontjaként pedig felmentünk a Burdzs Kalifa 124. emeletére is” – kezdte lapunknak Csabi, aki elárulta, az otthoni ünneplés sem maradt el, ugyanis hatalmas partit szerveztek az utazás előtti napra. A nagyszülők, Bódi Guszti és Margó is részt vettek a bulin, sőt meglepetésvendégként Kis Grófo is énekelt az ünnepeltnek. Csabi azonban még egy ajándékkal is kedveskedett a fiának, ugyanis első dalához a klipet szintén Dubajban forgathatja le.

Fotó: Bódi Csabi / Facebook

„Egy ötcsillagos hotelben szálltunk meg, pont ott, ahol a Miss Universe nemzetközi szépségverseny felkészítő tábora is van. De nincs sok időnk a pihenésre, ugyanis összekötöttük a kellemeset a hasznossal. Csabi fiam első dalához itt forgatjuk le a videóklipet. Egyik nagyon jó barátomat kértem meg, hogy jöjjön ki velünk, és segítsen a videóban. Hát nem kellett félteni, profi felszereléseket hozott, a dróntól kezdve van itt minden” – árulta el a részleteket Csabi, aki nem titkolja, igazán színvonalas videóval készülnek, ám nem csak a fia, ő maga is.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd a napilap pénteki számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?