HŰHA

Elképesztő dolgot állít kolléganője VV Fanniról

Máris kiadó a lakás, ahol nagy valószínûséggel VV Fannit megölték. Az egykori valóságshow-sztár munkatársa szerint a lány még mindig élne, ha ésszel dolgozik.
  • Szerző: Ripost

A 24 éves Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el, jó ideje már csak a holttestét keresi a rendőrség, ám az a mai napig nem került elő. Feltételezett gyilkosa, B. László előzetes letartóztatását további 90 nappal hosszabbította meg az ügyészség.

A prostituáltként dolgozó lány egy luxuslakóparkban, a Marina parton élt, ahol december közepén a szülők összepakolhatták Fanni személyes tárgyait. A lakás tulajdonosa nem ült sokáig a babérjain, alig pár héttel azután, hogy bérlőjét halottnak vélte a rendőrség, újra meghirdette az ingatlant – írja a Bors Fanni egyik kolléganőjére hivatkozva, aki szintén a Marina parton él.

"Miután a rendőrség lezárta a lakásban a nyomozást, a tulajdonos kinyitotta Fanni anyukájának a helyszínt, hogy az ki tudja pakolni. Ezek után természetesen visszakerült a tulajhoz, és hamarosan újra ki fogja adni valakinek" – kezdte a neve elhallgatását kérő lány. Hozzátette, hogy Fannival egyébként semmi gond nem volt, kedves lánynak ismerte meg, de sajnos gyakran nem gondolkodott.

Azt hallottam, hogy belenyúlt egy olyan zsarolásos ügybe, amibe nem kellett volna. Mindenre képes volt, hogy teljesüljön az álma, és modell lehessen. Nem lett volna szabad azzal az emberrel kezdenie...

Fanni munkatársa a történtek ellenére is biztonságban érzi magát a luxuslakóparkban. Azt mondja, igaz, hogy van járőrszolgálat, de úgy tűnik, az nem sokat ér.

"Én biztonságban érzem magam, mert fel van szerelve a lakásom. Ha valaki észnél van, és nem tesz meg mindent a pénzért, megtalálja az arany középutat. Fannit csak a pénz érdekelte és a saját céljai. Összekeverte a munkát a magánélettel, ez volt a hibája" – mondta az ott dolgozó nő, aki azt is elárulta, hogy az ottani lakások áráért igencsak meg kell dolgozni: rezsivel együtt ugyanis havi 260 ezer forintba kerülnek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?