HŰHA

Elképesztő fotó: 13 év után újra együtt Molnár Anikó és VV Sziszi!

A két nő sokáig nem kedvelte egymást, most azonban véletlenül összefutottak a spanyol tengerparton.
  • Szerző: Ripost

2003-ban még egymással veszekedve küzdött a több tízmillió forintos nyereményért Molnár Anikó és Fekete Szilvia, a napokban azonban már teljes békességben beszélgettek a spanyol tengerparton. A két nő egy valóságshow-ban vált országosan ismertté, bár akkoriban egyáltalán nem kedvelték egymást. Az idő azonban úgy tűnik, megszépítette az emlékeket, és egy váratlan találkozás mindent megváltoztatott.

Anikó Mallorcán nyaralt, véletlenül pontosan ott, ahol Sziszi táncosnőként dolgozik. A közös találkozásról Anikó fotót is készített, amihez megható sorokat írt.

"Amikor nyaralásod utolsó estéjén találkozol egy 13 éve nem látott ismerőssel, akivel együtt "harcoltatok" a főnyereményért a "valóságos" reality-ben és rájössz arra, hogy mennyire rossz emberismerő voltál anno, az egy felemelő érzés, hisz tudod, hogy most is tanultál az élettől valami nagyon jó és hasznos dolgot. Észreveszed magad körül az emberi értékeket, az emberi lét valóságát, hogy bizony mindenki mögött van egy rögös út, melyet addig bejárt és nincs többet előítélet, csak a megértés, az empátia és a szeretet" - fogalmazott Anikó, akinek szavaival Sziszi is egyetértett.

"Én is örültem a találkozásnak, nagyon jól éreztem magam veletek az este. Fura, de olyan természetesnek tűnt, hogy ott ülünk és beszélgetünk... nem éreztem a 13 évet. Folyt. köv. akár itt, akár ott" - kontrázott a vörös ciklon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?