HŰHA

Elképesztő fotók: Így ünnepelték meg a magyar sztár születésnapját

Kóbor János először a hetvenedik születésnapján érezte úgy, hogy ciki ünnepelni a születésnapját.
  • Szerző: Totti

De, mint akkor, most sem hagyták az Omega tagjai és a barátai, hogy elmaradjon a buli. A legendás banda frontembere így kitalálta, ne csak ő búsuljon az öregedése miatt, így egyszerre ünnepelték a többiek közelgő születésnapját is. Lapunk exkluzív fotókat kapott a mulatságról.

Már hagyománynak számít az Omega együttesnél, hogy egy szekszárdi borászatban tartják az ünnepnapokat. Így volt ez most is, Kóbor János 75. születésnapjakor is, pedig Mecky nagyon tiltakozott a buli ellen.

Már a hetvenediknél is azt éreztem, ez már durva, hogy az évszámom hetessel kezdődik

– mondta a %%_nak a Kossuth-díjas énekes. – Na de amikor hetvenötön is túl vagy, felfogod, hogy most már közelebb vagy a nyolcvanhoz. Ez egyenesen rémisztő, úgy éreztem, hogy ezt nem megünnepelni kell, hanem megköszönni, hogy túléltem. De annyira kedvesek voltak, azt mondták: "ne foglalkozz ilyen pitiáner dologgal, lesz buli a szekszárdi borászatban, ha akarod, ha nem…" Én annyit kértem, hogy akkor a születésnapi környezetemben lévők is szenvedjék ezt el, ne csak én. Így rajtam kívül a szintén nemsokára hetvenötöt ünneplő Benkő Laci, a nemrégen ugyanennyit betöltő Dunai Antal barátom, a hetvenéves Ciki, az Omega alapító tagja, Varsányi neve is felkerült a gyönyörű születésnapi tortára. Na így már nem éreztem olyan szörnyen magam – nevetett Mecky.

Hogy mit mesélt még a buliról Kóbor János, és mit kapott kislányától ajándékba, azt megtudhatod a %% napilap szerdai számából. Keresd az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?