HŰHA

Elképesztő luxus: Grófoék palotája a neten? - videó

Egy klip bukkant fel a neten, s a felvétel helyszíne arra utal, hogy itt élhetnek Kis Grófoék.
címkék:
  • Szerző: KM

Emlékeink szerint még sosem láthattuk a Hal a tortánban, sőt, szeretteivel otthonában sem nagyon szokott szelfizni Kis Grófo. Vajon miért? A jelenleg egyik legkeresettebb és legnépszerűbb magyar előadóművésznek feltehetően van mit a tejbe aprítania - talán ezért sem szeretne kérkedni anyagi körülményeivel?

Az interneten most felbukkant egy videóklip. Az öreg Grófo Kisfiam című száma, amely minden jel szerint arra mutat, hogy a család saját otthonában készülhetett. Ha ez igaz, akkor azt is hozzá kell tennünk, látszólag az idősebb Grófo rezidenciája lehet a hely, ahol Kis Grófo felnőhetett.

Hatalmas terek, gyönyörű, értékes fából készült bútorok, porcelánok, fény, pompa - ilyen körülmények között várja "haza" gyermekét nagy Grófo, nem hiába. A ház elé siet, és jól látszik, a hatalmas telken külön betonút vezet az épületig, amely előtt körforgalom látható, közepén kerekes kút.

És ez még csak a kezdet: Kis Grófo ugyanis megérkezik, és odabent folytatódik a történet. Íme:

Amennyiben az épület csak forgatási helyszín, annak is  mindenképpen pazar. És Grófoékhoz pont valami ilyesmit tudnánk elképzelni.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?