HŰHA

Elképesztő ötlet: nem hiszed el, mire készül a Viszkis

Újabb szintre lép börtöntörténeteivel Ambrus Attila. Szerinte egy igazán nehéz mûfajt választott.
  • Szerző: Ripost

Nagy fába vágja a fejszéjét Ambrus Attila, aki az egyik legnehezebb műfajban, a stand-upban szeretné kipróbálni magát. Kis közönségét a börtöntörténeteivel szeretné szórakoztatni.Július végén egy különleges whiskykóstolóesten Katona Csaba, az MTA BTK Történettudományi Intézet történésze mutatja be az ital történetét vicces elbeszéléseken keresztül, miközben az ország leghíresebb Viszkise, Ambrus Attila mesél életé­ről, és arról, hogyan volt képes  átvészelni a börtönéveket.

"Csaba egy zseni, aki nagyon ott van a whiskytörténelemben, én pedig a gyakorlati részét és az esetleges, akár a rossz mellékhatásokat ismerem" - mondta viccesen a Borsnak a Viszkis.

"Ez nem egy bankrabló vagy szabadulótanfolyam lesz, hanem a whiskykultúráról lehet majd információkhoz jutni, én pedig esetleg elmesélem azt, hogyan tudtunk a börtönbe piát csempészni, illetve hogy egyáltalán minek köszönhetően lettem én a Viszkis.

Közben próbálunk viccesek lenni, és komoly tanulságokat is le lehet majd vonni, például, hogy piásan soha ne üljünk volán mögé" - folytatta Ambrus, hozzátéve, hogy ha az első, nevével fémjelzett, hatvanfős est sikeres lesz, akkor rendszeressé válhat a program. De arról persze szó sincs, hogy elvenné a kenyeret a hazai stand-uposoktól.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?