HŰHA

Elképesztő szülinapi bulit szerveztek Marcellinának a járvány ellenére

A szaxofnos-énekesnő szóhoz sem jutott a meglepettségtől, és órákkal később is elsírta magát, annyira meghatódott.
  • Szerző: Doris

Marcellina már rengeteg csodás élményt mondhat magáénak, hiszen gyerek kora óta beutazta a világot , mint énekes, zenész és évtizedek óta meghatározó egyénisége a hazai könnyűzenének. De olyan intenzív boldogságérzetet, amilyet vasárnap élt át, soha életében nem tapasztalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Marcellina

A Marcellina rajongói Club tagjai ugyanis nem felejtették el, hogy a szaxofonos-énekesnő február 1-jén ünnepli születésnapját. Ezért már egy nappal korábban, vasárnap egy elképesztő partival lepték meg, természetesen a járványhelyzet miatti szabályok maximális betartásával!

Fotó: Marcellina

Az ünnepeltnek először fogalma sem volt, mire számítson, hiszen csak egy címet kapott. Nem sokkal később már szóhoz sem jutott a meglepettségtől.

„Egyszerűen leírhatatlan, ami velem történt! Csak egy cím volt a zsebemben, mint kiderült, az egyik rajongómnak ott van a lakása az újpesti lakótelepen. Nem sejtettem, mi vár rám, így amikor megláttam, hogy a ház kívülről fel van díszítve luftballonokkal, Marcellina plakátokkal, szülinapi feliratokkal, tényleg nem jutottam szóhoz. Szerencsére magammal vittem a hordozható sound-boxomat, és ott a téren rögtön a kedvenc dalokkal viszonoztam kedvességüket. Persze a hangulat fokozódott és mások is csatlakoztak, hihetetlen energiák szabadultak fel. Többen is megálltak, ott maradtak velünk, a tér körül lakók kihajoltak az ablakból. Együtt daloltunk, táncoltunk, kinyíltunk, szerettük egymást, élveztük a napfényt és a felszabadult boldogsághormonokat”kezdte a -nak meghatottan Marcellina, aki egy hatalmas tortát is kapott, tűzijátékkal a tetején.

Fotó: Marcellina

De itt még nem volt vége, mert a szabadtéri zenélés után a húszfős csapat két turnusban vonult fel a rajongó, Erika lakásába, ahol terülj, terülj asztalkámmal és fantasztikus ajándékokkal halmozták el az énekesnőt.

Fotó: Marcellina

„Ha csak rá gondolok, újra elsírom magam. Mert ott abban a pillanatban eltört a mécses! Nem is számítottam semmiféle ajándékra, hiszen nekem már az is egy igazi kincs, hogy ők nem féltek velem találkozni a járványhelyzet alatt és megmaradt a bizalom. Kaptam egy olyan rózsát, ami 24 karátos arannyal van bevonva, egy ezüst mini-szaxofon medált, egy üvegtáblácskát a húsz rajongó lézeres gravírozott fotójával. Virágokat, csokit és alkoholmentes pezsgővel koccintottunk! Nem csoda, hogy azóta is a történtek hatása alatt vagyok” – áradozott az ünnepelt, aki aznap hihetetlen energiát és szeretetet érzett a levegőben, és pontosan tudja, hogy ebben a nehéz időszakban pont erre van a legnagyobb szüksége mindenkinek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?