HŰHA

Elképesztő titkok derültek ki A Dal győztes bandájáról

Szombat este médiatörténeti pillanatnak lehettek tanúi A Dal 2018 nézői, hiszen először képviseli majd Magyarországot egy metálbanda az Eurovíziós Dalfesztiválon
  • Szerző: E.J.

Az AWS tagjait meglepte a nézők döntése, az eredményhirdetés után látszott, ahogy az együttes frontembere, Siklósi Örs percekig szinte szóhoz sem jutott. A %% exkluzív interjút készített a győztes csapattal, a banda tagjai számos érdekesség mellett elárulták, a győzelem hatására sem fogják feladni eddigi életüket.

: Amikor kimondták a neveteket, látszott az arcodon, hogy szóhoz sem jutsz a döbbenettől. Míg a többiek ugráltak örömükben, te csak álltál mozdulatlanul. Mit éreztél akkor?

Siklósi Örs: Nagyon meglepődtem, leírhatatlan érzés volt. Akkor, ott nem tudtam felfogni, hogy ez velünk történik, de természetesen nagyon örülök.

: Akkor most retteghetnek a budapesti kocsmatulajdonosok? Hogyan ünnepelitek meg a győzelmet?

S.Ö.: Nagyon fárasztó volt ez az időszak mindannyiunk számára, így eddig bulizni nem nagyon volt időnk, úgyhogy most egy kicsit kiengedünk, végül is nem minden nap jut ki az ember az Eurovíziós Dalfesztiválra.

: Élvezitek, hogy híresek lettetek és már az egész ország ismeri a neveteket és arcotokat?

S.Ö.: Igen, nagyon örülünk ennek a népszerűségnek, mert így eljuttathatjuk az általunk képviselt értékeket azokhoz is, akikhez a műsor nélkül nem lett volna lehetőségünk. Viszont, lehet, hogy meglepő lesz, de sztárok nem szeretnénk lenni.

: Ezt hogy érted?

S.Ö.: A csapatban közülünk mindenkinek megvan a polgári foglalkozása, és azt semmiképpen nem szeretnénk feladni. Mint szinte minden rockzenésznek, nekem is van „rendes” foglalkozásom a zenélés mellett. A fogyasztóvédelem területén dolgozom, és élvezem ezt az életet. Heti öt nap munka, hétvégén pedig koncertezünk a bandával, akkor a hétköznapokban felgyülemlett gőzt is kieresztjük.

További titkokat tudhatsz meg az együttesről a %% napilap hétfői számában. Keresd az újságárusoknál!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?