HŰHA

Élő videóban üzent Hódi Pamelának Berki Krisztián

Az izomceleb meglepő higgadtsággal beszélt az élőzés közben.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián és Hódi Pamela már több mint két éve szakítottak, mégsem tudnak megegyezni a gyermekük jövőjét illetően. Az izomceleb most élő videóban üzent az édesanyának, aki Berki állítása szerint nem hajlandó személyesen megvitatni a kislányukkal kapcsolatos kérdéseket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berki elmondása szerint 2019. május 16-a óta nem tudott személyesen egyeztetni gyermeke anyjával Nati jövőjéről.

Fotó: Facebook

„Legutoljára, amikor hazajöttünk Amerikából, nagyon hangzatos volt, hogy majd ezután az ügyvédeink leülnek, és megbeszélnek mindent, de nem sikerült összehozni a találkozót. Nem miattam! Jött a vírushelyzet, akkor Pamela ügyvédje mondta le, majd pedig jött a mostani helyzet, mely szerint a kislányom elballagott az óvodából. A bírósági ítélet eddig szólt, innentől kezdve pedig nincsen gyerektartás, miegymás, és meg kéne beszélni a jövőt, mert a gyermekünkről van szó! Én felelősségteljes szülőként ismételten írtam az ügyvédjének az én ügyvédemen keresztül egy levelet, amiben nyomatékosan kértem, hogy találkozzunk személyesen. Kaptunk is több időpont lehetőséget, amit mi kiválasztottunk, ez pedig a július 13-a volt. Aztán kaptunk egy levelet az ügyvédjétől, ami nagyon érdekes és elgondolkodtató” – taglalja a videóban Berki, aki Pamela ügyvédjének az üzenetét is felolvasta. Ebben az édesanya jogi képviselője azért lépett vissza a találkozótól, mert szerinte Berki olyan helyen töltötte a szabadságát, amely a koronavírus miatt veszélyeztetettnek minősül. Berki szerint ez csupán egy gyenge kifogás.

„Kedves ügyvédnő, ha az operatív törzs oldalára felment volna, amit nem tett meg, akkor látta volna, hogy Olaszországban semmilyen veszélyhelyzet nincsen, hiszen szabadon mentünk az országba és szabadon jöttünk vissza. Kicsit át kellett volna gondolni azt az indoklást, amire most hivatkozik, mert ez nem állja meg a helyét. Másrészről pedig nagyon is ragaszkodom a személyes találkozóhoz, úgyhogy kérem, ne az ügyfele érdekeit nézze, hanem a gyermekemét, ahogyan azt az én ügyvédem is teszi... Ez sokkal fontosabb, mint az ön óradíja, mert azt akár én is kifizetem. Ezért külön kérem mindkét felet, Hódi Pamelát, és önt is, ügyvédnő, hogy hallgassák meg, amit most mondok: ragaszkodom a találkozóhoz!” – zárja Krisztián, akinek nyilvános hadüzenete a rajongókat is megosztotta.

A kommentelők azonnal védelmükbe vették Hódi Pamelát, és kiosztották az izomcelebet.

„Miért tartozik ez a nyilvánosságra, ezt magyarázd el nekem? Annyira akarnál találkozni Pamelával, beülnél a kocsiba és elmennél a házához, nem hinném, hogy elküldene haza... Kicsit próbálj meg normális emberek módján élni és ne csak az ügyvédeken keresztül cselekedni” – írta az első női hozzászóló, akinek több százan lájkolták a kommentjét. Csakúgy, mint a Krisztián mellé álló családapáét is.

„Le a kalappal előtted, látszik, hogy mennyire imádod a kis Natit. Csak nekünk, mint apáknak, váláskor nagyon-nagyon kevés jogunk van!” – csattant fel egy férfi, ami után kész kommentháború tört ki Berki Krisztián videója alatt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?