HŰHA

Első szerelme után vágyakozik Udvaros Dorottya

A színésznő reméli, hogy két-három igazán nagy szerelem jut még neki az életben. Jelenleg nagyon hiányzik neki az a mindent elsöprő érzés, amit egy igazi szerelem nyújt.
  • Szerző: ripost

Rendkívüli módon vágyik a szerelem érzésére Udvaros Dorottya! A színésznő 2009 óta nem nyilatkozott a magánéletéről, azóta hogy szakított legutóbbi kedvesével, Széles László színésszel.

Ám a Bors által megszerzett, a Spektrum Home-on futó Testbeszéd című műsorból kiderül, hogy a színésznőnek hiányzik a romantikus érzés.

"Most nem vagyok szerelmes, de Udvaros Dorottya vá­gyik még két-három nagy szerelemre. Egyre gyakrabban gondolok arra, akibe legelőször szerelmes voltam, de nem úgy. Jóban va­gyunk, ismerem a családját, az összes gyerekét és a feleségét is. Valószínűleg arra az élményre vágyom, amikor az embernek legelőször az összes sejtje helyet cserél egymással és tulajdonképpen teljesen elveszti az eszét és se lát, se hall. Néha még azt is gondoltam, hogy talán hozzá kellett volna mennem feleségül" – mondta Udvaros sejtelmesen, majd a műsorvezető Dombóvári István azon kérdésére, miszerint lehet, hogy az első szerelme volt az igazi is, csak annyit felelt.

"Azt nem tudhatom meg már soha, hogy ő volt-e az egyetlen, a nagy ő."

Kiderült az is, hogy a színésznő nem csak a szerelemre, de egy második gyermekre is nagyon vágyott.

"Nagyon szerettem volna egy második gyereket, éveket adtam volna a szakmámból egy újabb anyaságért, az élet kanyarai miatt azonban ez valahogy nem jött össze" – mondta a színésznő, aki ma már inkább a nagymamaszerepre vágyik, az újabb, mindent elsöprő szerelem mellett.

És ezeket olvastad már?