HŰHA

Elutasított egy kislányt, durván beszóltak Szabó Zsófinak!

A mûsorvezető kellemetlen helyzetbe került, amikor életében először nem volt hajlandó teljesíteni egy rajongója kívánságát.
  • Szerző: Ripost

Érdekes témát feszegetnek a #bochkor vasárnap esti adásának vendégei. Az ATV műsorában arról beszélgettek a meghívottak, hogyan tudják kezelni a hozzájuk odalépő rajongókat.

Szabó Zsófi a műsorban elárulta, az emberek sokszor remegve mennek oda hozzá egy közös fotóért, amit ő sosem utasít el.

„Hozzám napi szinten jönnek fotózkodni, és úgy tapasztaltam, hogy minden második szelfiző remeg és izgul, amikor odajön hozzám.

Nekik mi tényleg sztárok vagyunk, és nagyon sok fiatalnak egy szenzáció, ha közös képet készíthetnek egy ismert emberrel.

Leginkább olyan emberek kérnek tőlem szelfit, akik nem kifejezetten értem rajonganak, hanem azért a tényért, hogy híres vagyok” – mondta el Zsófi, akivel eddig csak egyszer fordult elő, hogy elutasított egy rajongót.

„Szilveszter másnapján odajött hozzám egy kislány, én viszont hulla fáradt voltam és ez látszott is rajtam. Mondtam, hogy alig állok a lábamon, mert Mendel miatt nem aludtam egész éjszaka, mégis követelőzött, hogy készítsek vele egy szelfit, amit elutasítottam.

Ezek után Facebookon megkerestek, hogy miféle ember vagyok, amiért nemet mondtam.

Tíz év alatt egyetlen ilyen esetem volt, mégis durván rám támadtak ezért” – mesélte Zsófi, aki szerint az embereknek meg kellene érteniük, hogy a hírességek is emberek, és nem tudják mindig a legjobb formájukat nyújtani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?