HŰHA

Ez a formás dekoltázs tutira eltereli a figyelmed a járványról

Szeretnél néhány pillanatra kizökkenni a jelenlegi helyzetből? Akkor görgess lejjebb!
  • Szerző: BDF

Kemény napokat él át most az egész ország a koronavírus-járvány miatt, ezért is jó, hogy vannak olyan sztárjaink, mint Nagy Kata, aki a látványával is el tudja terelni az emberek figyelmét a rosszról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

A TV2 csodaszép színésznője még régebben egy fotózáson járt, és egy mélyen dekoltált ruhában pózolt a kamerának. A felvételt pedig csak most osztotta meg az Instagram-oldalán, amivel biztosan feldobta férfi rajongói napját.

Hogy viselitek a jelenlegi helyzetet? Bevallom férfiasan, nagy naplopó hírében állok és sokszor megy a nyafi Gergőnek, hogy let’sstayhome és ne csináljunk semmit egy egész napon át, de amint ez kötelező lett, rögtön más megvilágításba kerül minden. Tegnap megtörtént a bevásárlás, csak a legfontosabbak, Gergő indokolatlan egy kilós sajtján és 2 csomag túrórudiján kívül. Bár ebből nem ez jön le, de kifejezetten aggódunk amiatt, hogy eltunyulunk a karanténban. Tegnap erre a félelemre reagálva @szigethifannitrainer megtartotta az első online edzését, amelyen ugyanúgy megfingatott, mint a teremben szokott és sajnos a rossz pixeleken keresztül is kiszúrta, ha nem volt tokásítás, vagy nem ment elég mélyre az a guggolás. 😅 Ha van rá lehetőségetek, nektek is feltétlenül ajánlom az otthoni mozgást, ezzel is nagyban támogatjátok az immunrendszereteket. Illetve vitaminok, vitaminok, vitaminok! En az aszkorbinsav, Béres csepp, magnézium, D vitamin, multivitamin kombóra esküszöm (szintén Fanni javaslatára), ezt kb három hónapja nyomom és eddig egész könnyen megúsztam minden megbetegedést. Látom, hogy hozzám hasonlóan sokatoknak ekcémával reagál a keze a sok kézmosásra és fertőtlenítőre, erre sajnos jó megoldást nem tudok, mert én egy ideje szteroidos krémet vagyok rá kénytelen használni, de ha ti tudtok valami jó tippet, írjátok le kommentben, segítsünk egymásnak! Az unalmas percekre pedig készülök majd könyv és sorozat ajánlóval, de ezek a tippek is jöhetnek, most van idő behozni mindent, ami eddig kimaradt, legalább egy-két jó élménnyel gazdagodjunk ezalatt a nehéz időszak alatt. Kitartás mindenkinek, vigyázzatok magatokra és egymásra, ne veszekedjetek sokat, decemberben pedig találkozunk a baby shower bulikon! ✌🏼

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?