HŰHA

Ez a véleménye a sztároknak a szülés után szórakozó Kulcsár Edináról!

A fiatal anyukát rengeteg bántás érte amiatt, mert a szülés után néhány nappal megjelent egy nyilvános eseményen.
  • Szerző: Ripost

Egy emberként álltak ki a hírességek Kulcsár Edina mellett, akit az elmúlt napokban többen kritizáltak azért, mert fia születése után részt vett Terence Hill közönségtalálkozóján.

Ezt látva néhány ember megütközött, úgy vélték, Edinának a gyermeke mellett lenne a helye: konzervatív nézeteik szerint egy kismamának a szülést követő első időszakban nem szabadna elhagynia az otthonát.

A régimódi elvekkel az ATV-n vasárnap este látható #bochkor vendégei nem értettek egyet, szerintük nem elítélendő, amit Edina tett.

"Én annyira nem szeretem, amikor kéretlen tanácsokat adnak az újdonsült kismamáknak! Mindenki úgy neveli a gyermekét, ahogy szeretné!" - csattant fel Hargitai Bea, akit Tornóczky Anita követett.

"Miért kellene egy nőnek zsákot húznia magára és otthon búslakodnia azért, mert szült egy gyermeket? A kicsinek semmi baja nem lesz attól, ha az édesanyja a családtagokra hagyja őt másfél órára!" - jelentette ki Anita, aki szerint Edina fiatal édesanyja tökéletesen tud vigyázni az unokájára.

"Szerintem példamutató, amit Edina tett. Azért, mert egy nő gyermeket szült, nem kell rosszul kinéznie, slamposnak lennie és otthon ülnie" - fogalmazott.

A vendégek egyetértettek abban, hogy ezért nem szabad elítélni senkit, ahogy azért sem, ha a kismama otthon szeretne maradni a szülés utáni időszakban. 

És ezeket olvastad már?